Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 04.28.2024, 01:40 AM (GMT)

KaÅŸ'ta gazeteciye darp! Hareketsiz kalarak kurtuldu

Bozcaada'daki hazin darp cinayetinin ve iddia edilen ihmallerin ardından bir darp haberi de Antalya'nın Kaş ilçesinden geldi. Serbest gazetecilik yaptığı öğrenilen C.H. (38) şarkıcı Aylin Aslım'’ın işlettiği eğlence merkezinin önünde iki kişinin saldırısına uğradı. C.H’'nin göz kemiği iki yerden kırılırken, diğer gözünde kayma ve yüzünde sinir hasarı oluştu. Sonrasında yaşandığı iddia edilen olaylar ise "yok artık" dedirtti.

Elif bebekten sevindiren haber

Kocaeli’nin Derince ilçesinde iki kafalı olarak dünyaya gelen ve doktorların "Hemen ölür" dediği bebek ameliyat edildi.

Nurdoğan Rigel'e öğrencileri sahip çıktı

Adı geçmişte yolsuzluk iddialarına karışan öğrencisine düşük not verdiği gerekçesiyle ceza alan Prof. Dr. Nurdoğan Rigel'e öğrencileri sahip çıktı. Rigel'in öğrencileri şikayetçi olan Savash Porghamrezaeieh ile ilgili iddialarını anlattı, mahkemenin verdiği karara tepki gösterdi.

Mustafa Balbay - Da-mat ekonomisi!

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trDa-matekonomisi! -Ekonomiyi de kanun hükmünde kararnamelerle yönetme hırsının somut örneğini Merkez Bankası BaşkanıMuratÇetinkaya’nın görevden alınıp yerineMurat Uysal’ın getirilmesiyle yaşadık.

Ataol BehramoÄŸlu - Åžimdi Sait Faik okumak

Şimdi SaitFaik okumak -Seçimi kaybedenler 23 Haziran seçiminin yaşattığı sevinç kursağımızda kalsın diye ellerinden geleni yapmaktalarken, buradaki kitaplığımın bir köşeciğinde kalmış “Mahalle Kahvesi”ndenSait Faikokuyorum.

Deniz Yıldırım - Babacan ve yol ayrımı

Babacan veyol ayrımı -2002’den 2015’e kadar hep Bakanlar Kurulu’nda yer alanAli Babacan’ın,Erdoğan’ın Merkez Bankası BaşkanıÇetinkaya’yı görevden almasının hemen ardından istifa etmesi, yeni parti içi...

Mine Söğüt - Mesele ağaç değil...

Meseleağaç değil... -ODTÜ kampusunda ya da Gezi Parkı’nda ya da işlek bir caddede, meydanda, sokakta, kırsal bir alanda canına kast edilen onca ağacın ahıyla yazılan bir tarihten medet uman insan...Ve alan açmak, bina yapmak, maden işletmek, havaal...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter