Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.05.2024, 12:07 PM (GMT)

Güneş: Tarihi ayıptan döndük

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr- A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş:"0-0 bitseydi tarihi ayıp olurdu. Tarihi fark da olabilirdi. Geç gol gelmesi eleştiri tarafı olacaktır, normaldir. Daha iyi oyunculardan kurulu takımız, golün geç gelmesi üzüntü verici, “

ABD Açık'ta şampiyon Andreescu

- ABD Açık Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar finalinde 15 numaralı seribaşı Bianca Andreescu, 8 numaralı seribaşı Serena Williams'ı yenerek şampiyon oldu- Andreescu, grand slam kazanan ilk Kanadalı tenisçi unvanını da elde etti

Güneş’in Ozan tercihi maçı kurtardı

- Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop:"Güzel bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Oynadığımız futbol güzeldi. Doğruları yaptık ve sonunda golü bulduk"- "Ozan'ın golü atması hocanın doğru hamle yaptığını gösteriyor.

Fransa dolu dizgin

- Beşinci hafta mücadelesi 3 grupta yapılan 7 karşılaşmayla tamamlandı

Ozan attı, Dolmabahçe yıkıldı

2020 AvrupaŞampiyonası Elemeleri’nde H Grubu’nda favori takımlar arasında gösterilen Türkiye, İzlanda ve Fransa, gruptaki maçlarını kazanarak puanlarını 12’ye çıkardı.

2 ton altın vurgunu... Bayrağı da alet ettiler

Almanya’nın finans merkezi Frankfurt’un yakınlarındaki Heusenstamm Kasabası’nda kurulan PIM Altın ve Kıymetli Maden Kurumu Lti. Şti.‘nin (PIM Gold und Scheideanstalt GmbH- Premium Gold Deutschland GmbH) sahibi Mesut P. tutuklandı. Bir Alman’ın kurduğu ve başka bir Türk’e sattığıBonus Gold isimli şirket de soruşturuluyor. Türkiye’nin 2012’de başlattığı 'Altına dayalı tahvil'in Almanya ayağını kuran ve Türk bayrağının bile alet edildiği vurgun, büyük skandalla patladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter