Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 05.05.2024, 06:04 PM (GMT)

Esenyurtlular günler sonra evlerine girdi

Esenyurt’taki Güzelyurt Mahallesi’nde iki gün önce kontrol amaçlı boşaltılan binalara vatandaşların girişine izin verildi. Orhangazi Caddesi trafiğe açılmazken, vatandaşlar evlerine saat 21.20 itibariyle girmeye başladı.

Bolton: Trump halaçüncü bir zirve olasılığını bekliyor

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD’nin Kuzey Kore konusunda Rusya ile istişarelere devam ettiğini belirtti. Bolton ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ‘üçüncü bir zirve olasılığını hala beklediğini’ belirtti.

21 ilde eylem:Çocuklara dokunma!

Türkiye Motosiklet Platformu Türkiye’de 21 ilde eş zamanlı eylem yaparak çocuklara yönelik ihmal ve istismar vakalarını protesto etti.

Kazanan‘güvercin hırsızları’...

30. Ankara Uluslararası Film Festivali ödül töreni dün 20.00’de CerModern’de yapıldı. En iyi film ödülünün sahibi Osman Nail Doğan imzalı “Güvercin Hırsızları” oldu.

Medusa Cam Eserler Müzesi kapanıyor

Gaziantep’te Medusa Cam Eserler Müzesi, maddi imkânsızlık nedeniyle kapatılıyor. Gaziantep’te, Seferpaşa Mahallesi’nde 2008 yılında kurulan Medusa Cam Eserler Müzesi, bir sanatseverin 15 yıllık birikimi sonucu ortaya çıkan koleksiyonunun daha geniş kitlelere, sanatseverlere ve bilim insanlarına sunulabilmesi için açılmıştı. Müzede 3 bin yıllık eserler bulunuyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter