Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.22.2024, 07:36 AM (GMT)

Search by date: 3/24/2020

Karantina kitap yazdırdı

Yazar-sunucu Yelda Kırçuval, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 12 gündür Beykoz'daki evinden çıkmıyor.

Terminaller kapanıyor, otobüs firmaları kontak kapatıyor

Koronavirüse karşı İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile otobüs firmalarının yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu kabul etmesi kararlaştırılmıştı. Birçok firma kontak kapattı.

Muslera'dan“Yanlş anlaşıldım” açıklaması

ESPN’ye koronavirüs konusunda yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Muslera, "Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz. 9 yıldır Türkiye'de yaşıyorum, hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep ikinci ülkem gibi görüyorum" dedi.

Hoş geldin ‘Sayın Muhbir Vatandaş’

Hepimiz dehşet verici COV-19 salgınıyla meşgul olduğumuzdan (olayı ne kadar kavradığımızdan da tam emin değilim) birçok haber arada kaynayıp gidiyor. Geçen hafta gazetelerde yayımlanan MİT’e başvuruların rekor düzeyde arttığı haberi de bunlardan biriydi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan açıklama: TSK'de şu ana kadar koronavirüs vakası görülmedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla koronavirüs salgını ile mücadeleye ilişkin, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde, TSK'de alınan tedbirlerin uygulanma seviyelerinin izlendiği, olası vakalara karşı alınacak önlemler ve tıbbi planlamalar ile muhtemel hal tarzları geliştirildiği, bu süreçlerin yönetildiği bir Koronavirüs ile Mücadele Merkezi (COMMER) oluşturuldu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter