Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 09:46 PM (GMT)

Kolombiya iç savaşına bir bakış

Kolombiyalı sanatçı Rafael Gomezbarros, “We Forget to Think We Are Born” isimli Türkiye’deki ilk kişisel sergisini açmak üzere İstanbul’a geliyor.

Sadakat aÅŸka dahil

Bu hafta vizyona giren‘Sadık Bir Adam’ sıradışı bir aşk üçgenini, yalın anlatımı, usta işi senaryosu ve özenli oyunculuklarıyla aktaran incelikli bir kara komedi.

Milli Piyango ihalesinin kazananı belli oldu

Geçtiğimiz yıl Varlık Fonu'na devredilen Milli Piyango'nun, 10 yıl süreyle mayıs ayında başlayan ihale süreci noktalandı. Varlık Fonu'ndan yapılan açıklamaya göre, net bugünkü değer bazında en iyi teklifi 2020 yılı için 9 milyar 320 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüdüve bayi komisyonları da dahil olmak üzere yüzde 9,5 komisyon oranıyla Sisal - Şans Ortak Girişimi verdi.

“Üretenlerin ve emeğin var olduğu yer”

Kadıköy’ün yeni Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Gazete Kadıköy’ün 1000. özel sayısı için yazdığı yazıda, “Kadıköy direnenlerin yeridir, üretenler ve emekçiler hep var olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kırdığı eli öptü

Kayseri'de sattığı kurban için pazarlık yaptığı dedenin parmaklarını kıran besici, tatlı alarak geçmiş olsun ziyaretine gitti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter