Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.05.2024, 09:59 PM (GMT)

EFEST tüm coşkusuyla devam ediyor

Selçuk Efes Festivali EFEST, devam ediyor. EFEST’in ikinci gününde antik kent, kapılarını Hayko Cepkin ve Mercan Dede’ye açtı.

Birinci Gökçe Özgül...

Kuşadası Belediyesi tarafından ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 6 yıl aranın ardından yeniden kanatlanan 22. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda birinciliği 25 yaşındaki Gökçe Özgül, “Sen Bana Canlı Lazımsın” isimli eseri ile kazandı.

Venediküzeri Toronto

Venediküzeri Toronto ya da Toronto üzeri Venedik demek doğru değil artık. Venedik yanında Toronto demek gerekir. Farklı kulvarlarda anlamsız bir yarışa girmekten vazgeçip, yıllar önce başladıkları flört ardından sürdürdükleri uzun balayı dönemi, giderek sağlam bir evliliğe dönüşmüş gibi görünüyor.

Venedik Film Festivali'ndeÖdüller şaşırttı!

İtalya’da bu yıl 76’ncısı düzenlenen Venedik Film Festivali’nin büyük ödülü “Altın Aslan”, ABD’li yönetmen Todd Phillips’in çektiği “Joker” filmine verildi

CoÅŸkulu kutlama

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü.

Erün: Küresel risklere dikkat

Bankacılık sektörünün tecrübelerine atıf yapan Yapı Kredi Üst Yöneticisi Gökhan Erün, yaşanan küresel sorunlar karşısında Türkiye’nin pozitif ayrışacağını düşünüyor.

“Başın öne eğilmesin”

- Tarihinde ikinci kez final oynayan Türkiye, Sırbistan'a 3-2 yenilerek gümüş madalya aldı- Türkiye, bu yıl 31'incisi düzenlenen organizasyonda 2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 4 madalyaya ulaştı-

Avrupa hedefi için Türkiye’ye ihtiyaç var

Fransız otomotiv devi PSA Grubu bünyesinde bulunan Citroen’in Üst Yöneticisi (CEO) Linda Jackson, geçen hafta Sapanca’da gerçekleştirilen Yeni Citroen C5 Aircross’un lansmanı için Türkiye’ye geldi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter