Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.19.2024, 06:32 PM (GMT)

Search by date: 2/5/2020

Hakkari'den acı haber: 1 şehit

Hakkari,Çukurca’da bir üs bölgesinde yapılan bakım faaliyeti esnasında, el bombasının patlaması sonucu bir asker şehit oldu.

Basketbolcular kaza yapan uçakla İzmir'e gitmiş!

FIBA Europe Cup'ta Pınar Karşıyaka deplasmanına çıkan Bahçeşehir Koleji'nin bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişte kaza geçiren uçakla İzmir'e geldiği ortaya çıktı.

TEM Otoyolu'nda kaza: Trafik kilit

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiTEM Otoyolu Başakşehir mevkii Edirne istikametinde seyreden kamyon önünde seyreden kamyona arkadan çarptı.

Yazıcı’yı yitirdik

Cumhuriyet’e 30 yıla aşkın süre düzeltmen ve “Düzeltme Servisi” şefi olarak emek veren Abdullah Yazıcı’yı yitirdik. Yazıcı’nın cenazesi bugün Fatih Camisi’nde öğle vakti düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Asistan hekimlerin mali kriz isyanı

MersinÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan asistan hekimler, performans ücretlerinin ve fazla mesai ücretlerinin 8 aydır ödenmemesi üzerine haklarının verilmesi için hastane önünde eylem yaptı. Asistan hekimler adına yapılan açıklamada, “Uzun bir süredir bırakın iyi sağlık hizmeti vermeyi, ruhsal ve bedensel sağlığımızı bozacak şartlar altında çalışmaktayız” denildi.

Kafkas Seddi durum deÄŸerlendirmesi

Milli Mücadele’nin kazanılması için o günkü Sovyet Hükümeti ile ilişkiler konusundaki öneriler. Yüzyıllık durum değerlendirmesi bugün de geçerlidir.

Şekeri özelleştirme vurdu

Özelleştirilen şeker fabrikalarının yüksek kârlılık elde etmek ve kota hakların kaybı engellemek için mücbir sebeplere dayanarak rakamlarla oynadığı düşünülüyor.

Vekiller asil oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda, aylar önce görevden alınan isimlerin kararlarının geç çıkması gibi aylardır vekâleten görev yapan üst düzey bürokratların asaleten atama kararları da aylar sonra yayımlandı.

Kanalİstanbul'u halkın sadece yüzde 5’i biliyor

Sonar Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankete göre, yurttaşların yüzde 53.7’si tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin yapılmasına karşı çıktı. Projeyi onaylayanların oranının yüzde 35.9’da kaldığı belirtilirken yurttaşların yüzde 5’i projeyi çok iyi bildiğini söyledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter