Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.09.2024, 06:45 PM (GMT)

Borsa, altın ve dolarda son durum

Borsa, yüzde 0,13 değer kaybederek 95.394,24 puana geriledi. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,36 artarak 276 bin 385 liraya yükseldi.

İzmir'de gözaltına alınan avukatlar serbest

İzmir'de, HDP'li belediye başkanlarının görevden alınmasına tepki için basın açıklaması yapmak isterken gözaltına alınan 26 avukat, sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı.

Sezai Temelli: Bunu kabul etmiyoruz

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, üç büyükşehir belediyesine kayyım atanması ile ilgili, "Bir an önce bu karar geri çekilmeli, arkadaşlarımız görevlerine iade edilmeli" dedi.

Sahte para ile tatil keyfi kısa sürdü

Antalya'da, tatil için İstanbul'dan geldikleri belirlenen ve ATM önlerinde sahte para bozdurarak birçok kişiyi dolandıran 2'si kadın 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Ebru Ş. tutuklandı, diğer 3'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

Hikmet Altınkaynak - Su içene, şaire dokunulmaz!

Su içene, şaire dokunulmaz! -Dün21 Ağustos’tu veCanYücel’in doğum günüydü, 10 gün önce 12 Ağustos’ta da aramızdan ayrılışının 20. yıldönümü...Bu nedenle her yıl ağustos ayında...

Zeynep Oral - Mine Sirmen’e veda...

Mine Sirmen’e veda... -SevgiliMine, Bu dünyadaki yolculuğun sona erdiğinden beri seni konuşuyor, seni düşünüyor, seni özlüyoruz... Benim özel anılar labirentime, sen, 12 Eylül faşist darbesinden de önce girmiştin.

Bedri Baykam - Bülent Ecevit ve Emre Belözoğlu

Bülent Ecevit ve Emre Belözoğlu -Bazen yazarların işi, gri alanları da eksisi ve artısıyla gündeme taşırken zorlaşabilir. Ama bu sorumluluğu almak da gerektirir. Sizlerden ricam, bu yazıyı elinizden geldiği kadar tarafsız bir gözle okumanız.

Mehmet Ali Güller - Sorunun kaynağı, soruna çözüm bulamaz-2

Sorunun kaynağı, soruna çözüm bulamaz-2 -Geçen yazımızda Türk dış politikasının en önemli iki sorununun, Doğu Akdeniz’deki enerji savaşı ve Suriye’nin kuzeyindeki Amerikan Koridoru inşası olduğunu belirtmiş ve ilk sorundan başlayarak Türkiye’nin neden bu soruna “doğru ...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter