Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 05.26.2024, 04:32 PM (GMT)

Hasar yüzde 24 arttı

Hayatdışı sigorta branşlarında, yılın ilk 9 ayında ödenen hasar yüzde 24.5 artarak 20.8 milyar liraya yükseldi.

Sınav var, atama yok

Engelli Cesur Tarlan,“EKPSS’de 80 puan aldım, atamam yapılmadı. Atama yok, kadro yok ama ÖSYM sınav yapmaya devam ediyor. Madem alım yapılmıyor, sınavın amacı nedir” diyor.

Fren yerine gaza basmış

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’nin durdurulduğunu söylediği hayvan ithalatı sürüyor.

Ä°ntihar deÄŸil, beni ittiler

Ümraniye’de imam nikâhıyla birlikte yaşadığı S.B.’yi 7. kattan aşağı attığı iddiasıyla yargılanan Müjdat Ç. ve çalışanı İsrafil K’nin yargılandığı davada mahkeme sanık İsrafil K. hakkında yakalama kararı çıkardı. S.B. "Ben kesinlikle intihar etmedim. Beni İsrafil itmiştir" dedi.

Altın top yine 10’un

France Football dergisi tarafından düzenlenen organizasyonda, yılın en iyi erkek futbolcusuna verilen Altın Top ödülünün sahibi, Lionel Messi oldu.

Batı karadeniz’in akciğeri yok ediliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Borcam Madencilik AŞ’ye ait silis kumu ocağı tartışmalı bir ÇED süreci sonucu geçen yıl kapasite artırımına gitti.

Tüm öğretmenler eşit statüde olmalı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiOkullarda“sözleşmeli” ve “ücretli” statülerinde çalışan öğretmenlerin sayısı giderek artıyor. 2018-19 öğretim yılında resmi kurumlarda görev yapan tüm öğretmenlerin yüzde 7.7’si sözleşmeli. Bu oran 2016-17’de yüzde 2.2, 2017-18’de yüzde 4.4’tü. Ek ders karşılığında görev yapan ücretli öğretmen sayısı ise tahmini olarak 92 bin.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter