Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.14.2024, 08:31 PM (GMT)

ABD Büyükelçiliği'nden skandal beğeni

ABD Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından FETÖ soruşturmasından kaçak durumunda olan Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki paylaşımı beğenildi. Etkileşimin fark edilmesi üzerine özür açıklaması yapıldı.

Yeni faturalar yurttaşı eziyor

Gelen zamlarla birlikte faturalar, yurttaşı perişan etti. Şu anda kullanım az olduğu için düşük doğalgaz tüketimine karşın 4 kişilik bir aile, bütün faturalar için 520 lira, 5 kişilik bir aile ise 657 lira ödüyor. Kış aylarında doğalgaz da eklendiğinde faturaların toplamı 1000 lirayı da aşıyor. Asgari ücretlinin cebinde faturalardan geriye kira için bile para kalmıyor.

Yargı sürgüne dur dedi

Zonguldakİl Milli Eğitim’den sorumlu Vali Yardımcısı Nevzat Taştan ve Milli Eğitim İl Müdür Vekili Murat Kapıcı’nın açtırdığı soruşturma ile Çankırı Çerkeş’e tayin edilen ve meslekte kademe ilerleme cezası verilen Fener Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Murat Durmuş’un sürgününe Zonguldak İdare Mahkemesi “dur” dedi.

Ensar için geciken izin

Soylu, Ensar’daki cinsel istismara ilişkin 3 müdür hakkında soruşturma izni verdi.

‘Dilek Feneri’ uçurmak davalık oldu

Tutuklu bulunanÇağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı’nın da aralarında yer aldığı açlık grevindeki 5 avukatla dayanışmak amacıyla Beşiktaş’da dilek feneri uçuran aralarında ÇHD İstanbul Şubesi Başkanı Gökmen Yeşil’in de olduğu 7 avukat hakkında ifadeleri dahi alınmadan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

‘Ciğerlerimiz satılmasın’

Kaz Dağları’nda siyanürlü altın madenciliği faaliyetlerini sürdüren Alamos Gold’un Türkiye’deki uzantısı olan Doğu Biga Madenciliğin, 13 Ekim’de dolacak olan ruhsatının iptal edilmesi için çevreciler, Kaz Dağları Dayanışması öncülüğünde Kadıköy Yoğurtçu Parkı’ndabir araya geldi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter