Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.13.2024, 08:03 AM (GMT)

Erzincanspor yöneticileri gazeteciyi döverek hastanelik etti!

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiErzincan’da görev yapan Kazankaya Gazetesi Muhabiri ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) temsilcisi İbrahim Gürler, yazdığı haberden dolayı Anagold 24 Erzincanspor kulüp yöneticisi 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Hastanelik olan gazeteci darp raporu alarak karakola şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor MHK'yi karıştırdı, Alp: İspatlasınlar

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Gaziantep FK-Trabzonspor maçı sonrasında bordo-mavililerin yaptıkları açıklamaları üzüntüyle okuduklarını belirterek, kendilerine operasyon yapıldığını iddia edenlerin ortaya attıkları bu iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu ve bu ve benzeri açıklamaları yapanlar hakkında da her türlü yasal işlemler başlatılacağını açıkladı.

Yargıtay, FETÖ üyeliği kriterlerini belirledi

Türkiye genelindeki darbe girişimi ve FETÖ üyeliği ile ilgili davaların tümünün temyiz incelemesini yapan Yargıtay 16. Ceza Dairesi, bugüne kadar verdiği kararlarla örgüt üyeliği kavramını ve verilecek cezaların ayrıntılarını belirledi. “FETÖ’yü kuran, yöneten veya örgütün gerçek amacını bilerek, hiyerarşisine dahil olan için suç tarihi bakımından bir milat söz konusu değil” diyen Yargıtay, bilmeden örgüte yardım edenlerin hukuki durumlarının da “kusurluluk” ve “hata” bağlamında değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Rus heyeti Türkiye'ye geliyor

İdlib'de ateşkesin sağlanmasının ardından gözler 15 Mart pazar gününe çevrildi. Ateşkes bölgesinde başlayacak Türk-Rus ortak devriyesinin sorunsuz gerçekleştirilmesi için düzenlenecek toplantıda ana madde, Rus heyetle ortak kullanılacak parola ve şifreler olacak.

KHK'lilerin 8 Mart açıklamasına sert müdahale

8 Mart Emekçi Kadınlar Günü için basın açıklaması yapmak isteyen KHK'li Acun Karadağ, Nuriye Gülmen, Merve Demirel ve Alev Şahin gözaltına alındı. Gözaltına alınan KHK'liler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Çilem Doğan: Kadın hakları 8 Mart'ta değil, her gün gündemde olmalı

Adana'da şiddet gördüğü, kendisini fuhşa sürüklemek istediğini belirttiği eşi Hasan Karabulut'u (33) tabancayla vurarak öldürüp, 15 yıl hapis cezası alan ve ardından kefaletle serbest bırakılan Çilem Doğan (29), kadın haklarının sadece 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde değil, her gün gündemde olması gerektiğini söyledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter