Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 08:07 AM (GMT)

Yazgülü Aldoğan - Adalet yoksa hiçbir şey yok!

Adalet yoksa hiçbir şey yok! -Adaletözlemi içindeki herkes için önemli: Adli tatil bitti, açılışı bile olay oldu, niye? Çünkü açılışında bile adalet yok. Cumhurbaşkanı, açılış illa da benim sarayımda olsun dedi. Niye? Her şeyin başı o. 30 Ağustos Zafer Bayramı ...

Barış Terkoğlu - AKP’li Z.D. neden ölmek istedi?

AKP’li Z.D. neden ölmek istedi? -“Muz Balığı İçin MükemmelBir Gün”,J.D. Salinger’in unutulmaz öyküsü. Hikâyeyi küçük Sybil’e anlatan, savaştan yeni dönmüş Seymour Glass. Muz balıkları, denizin dibinde ...

AKP'ninüye sayısı 1 yılda yaklaşık 800 bin azaldı

Son dönemde ihraçlar ve parti içi tartışmalarla gündeme gelen AKP'de son 1 yılda üye sayısı 10 milyon 719 bin 234'den 9 milyon 931 bin 103'e düştü. Bu rakamlarla birlikte 2018 Ağustos ayından beri AKP'deki üye sayısı 788 bin 131 azalmış oldu.

‘Sanat yalnızlığımı unutturuyor’

76. Venedik Film Festivali’nden Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü alan Pedro Almadovar, şanslı bir azınlığın katılabildiği Ustalık Dersi’nde içini döktü. Öncesinde ise bu yılın juri başkanı şahane Arjantinli yönetmen Lucrecia Martel’in elinden aldığı Altın Aslan ödülünü “Evdeki iki kedimin yanına götüreceğim” dedi.

SavaÅŸ mermeri de vurdu

ABD ileÇin arasında şiddetlenen ticaret savaşı, Türkiye’nin de Çin’e mermer ihracatını yüzde 15 azalttı.

Ümraniye'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı. Otobüs şoförü, aracı emniyet şeridine çekerek yolcuları otobüsten tahliye etti. Otobüsün küle döndüğü yangında, ölen yada yaralanan olmadı.

En kapsamlı Nur Koçak sergisi

SALT Beyoğlu ve Galata’da açılan sergide sanatçının 1960’lar ile 2010’lar arasındaki desenleri ve resim serileri izlenebiliyor.

Şehit ağabeyi Mehmet Alkan’dan Bahçeli’ye mektup: Tez zamanda ölmeniz dileğiyle

PKK'nin 2015 yılında Şırnak'ta jandarma karakoluna yaptığı saldırıda şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi eski Yarbay Mehmet Alkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mektup gönderdi. Alkan, mektubun son bölümünü sosyal medya hesabından “Akapenin kuyrugu Bahçeli: Randevu istedim,vermedi. Mektup yazdım, cevap vermedi. Açık mektup yazdım, belki görmemiştir diye kapalı mektup yazdım. Kapı duvar misali...” mesajıyla mesajıyla paylaştı.

DavutoÄŸlu ekibi bekleyecek

AKP’nin ihraç istemiyle disipline sevkettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ ve Ayhan Sefer Üstün, bu karara karşı nasıl bir tavır izleyecekleri konusunda disiplin kararının kendilerine tebliğ edilmesine kadar bekleme kararı aldı. Üstün, bu süreçte uyarılarını sürdüreceklerini ve tüm hukuki haklarını kullanacaklarını söyledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter