Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.17.2024, 04:39 PM (GMT)

Gauguin’in ilk eseri satıldı

Post Empresyonizminöncülerinden olan Parisli ressam Paul Gauguin’in ilk resmi olarak bilinen, 17 yaşındayken yaptığı suluboya tablosu, geçtiğimiz pazar satıldı.

Marilyn Monroe heykeliçalındı

Hollywood’un ikonik isimlerinden Marilyn Monroe’nun Hollywood Walk of Fame’de bulunan gümüş Four Ladies of Hollywood kamelyasının en tepesindeki heykeli çalındı.

DYP'denİstanbul seçiminde İmamoğlu'na destek

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kemal Abdullahoğlu 23 Haziran'da yapılacak seçimde Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini belirterek, "Tüm gücümüzle Sayın Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğiz ''dedi.

‘Merhaba Güzel Vatanım’

Senaristliğini Ahmet Ümit’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Cengiz Özkarabekir’in oturduğu “Merhaba Güzel Vatanım” isimli docudramanın çekimleri, İstanbul’da sürüyor.

Beyaz Saray’da şüpheli paket alarmı

ABD Başkanlık Ofisi Beyaz Saray’ın Kuzeybatı bölgesine yakın bir yerde şüpheli bir paketin bulunması üzerine bölgeye yakın basın çalışanlarının uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Usta için ustaya dair

“Nâzım Hikmet’in Ellerinin İzinde” sergisi 23 Ağustos’a kadar Yapı Kredi Bomontiada ALT’ta görülebilir.

Fenerbahçe'ye kötü haber

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAdı Fenerbahçe ile bir süredir anılan Juan Mata, kulübü Manchester United ile yeni sözleşmesini 2021'e kadar uzattı.

Meral Akşener'e Beyoğlu yasağı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beyoğlu'nda gerçekleştireceği Kızılay çadır ziyareti valilik tarafından yasaklandı.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'Sisi' yanıtı

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Pazar günü Sisi’yi mi seçeceğiz, Binali Yıldırım’ı mı" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Milletimiz ismimi çok iyi biliyor, çok da sevdi" ifadelerini kullandı.

KONDA: Ekremİmamoğlu yüzde 54, Binali Yıldırım’ın yüzde 45

YSK’nin tartışmalı kararıyla tekrar yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerine 4 gün kala KONDA Araştırma, İstanbul seçimine ilişkin anket sonuçlarını paylaştı. KONDA'nın son paylaştığı ankete göre, kararsızlar orantılı bir şekilde dağıtıldığında Ekrem İmamoğlu yüzde 54, Binali Yıldırım’ın yüzde 45 oy oranına ulaştığı ifade edildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter