Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 05.05.2024, 03:58 AM (GMT)

İdil Biret: Klasik müzik ticari olmaya başladı

Ünlü piyanist İdil Biret Paris’te konser verdi. Konser sonrası sohbet ettiğimiz Biret, “Maalesef klasik müzik hikâyesi bugün fazla ticari olmaya başladı. Paris’te 1900’lerde klasik müzik için insanlar dövüşür, birbirine girerlermiş” diyor.

545 bin esnaf battı

Türkiye’de kriz nedeniyle 5 yılı aşkın sürede yarım milyonun üstünde esnaf iflas bayrağını çekti. Bu yılın ilk çeyreğinde açılan işyeri sayısı da geçen yılın aynı dönemine göre 3 bin 774 azaldı.

Fatih Terim: Biraz daha zora soktuk

Galatasaray, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra Teknik Direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Foça'da 'çocuk istismarı' protestosu: Sessiz kalmak suça ortak olmaktır

İzmir'in Foça İlçesi’nde, son günlerde Türkiye genelinde yaşanan çocuk istismarı ve bu konudaki suçlarla ilgili yasal eksiklikler protesto edildi. CHP Foça Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu yaptığı basın açıklamasında "Hükümeti acil olarak tedbir almaya çağırıyoruz. Çocuklarımızı korumak hepimizin görevidir. İstismara susmak, buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır" dedi.

D-100'de zincirleme kaza

Pendik D - 100 Karayolu'nda hızlı seyreden bir otomobil, trafiğin yavaşlamasıyla duramayarak önündeki araca çarptı. Çarpılan araç da savrularak önündeki araca çarpınca 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Ankara Valiliği'nden F-16 uyarısı

Ankara Valiliği, yarın Kahramankazan'da gerçekleşecek F-16 uçuşu sırasında oluşacak ses nedeniyle halkın endişeye kapılmaması uyarısında bulundu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter