Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.08.2024, 02:17 AM (GMT)

Adnan Binyazar - Okur ilgisi

Okur ilgisi -Önem verdiğim yazar-okur etkileşimine önceki yazılarımdan birinde de değinmiştim. Başından beri okur ilgisini önde tutanCumhuriyet,“Olaylar ve Görüşler” bölümüyle bu işlevini yıllardır yerine getiriyor. O...

AYM’den utanç kararı

2.5 yıl sonra görüştüğü bireysel başvuruları reddeden AYM, hak ihlali olmadığına hükmetti. Akın Atalay, Murat Sabuncu, Bülent Utku ve Ahmet Şık’ın başvurularını “hak ihlali yok” diyerek reddeden AYM’nin bu kararıyla, gazetecilerin “terör örgütüne yardım” kılıfıyla tutuklanmasına,gazeteciliğin “suç” olarak yargılanmasına onay verilmiş olundu.

‘Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ başladı

İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da eşzamanlı olarak düzenlenen 14. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nin İstanbul programı dün yapılan açılışın ardından, Patrik Öberg ve Emil Ramos’un yönettiği “Antifaşist” (Antifascisterna) filminin gösterimiyle başladı.

Tuna Kiremitçi’den yeni albüm

Tuna Kiremitçi’nin ilki 2017’de yayımlanan “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümünün ikincisi, Pasaj Müzik etiketiyle yayımlanıyor.

Tarantino Cannes’da

ABD’li sinemacı Quentin Tarantino’nun son filmi “Once Upon A Time... in Hollywood” 72. Cannes Film Festivali’nde yarışmaya eklenen iki filmden biri oldu.

Uzayda yolculuk...

Yönetmen Claire Denis’nin türe yeni bir soluk katma çabasının ürünü bu “High Life” , kesinlikle seyre değer bir distopik bilimkurgu düzeyine erişiyor.

BehramoÄŸlu sevenleriyle buluÅŸtu

Ataol Behramoğlu, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda gerçekleştirdiği “Şiirdeki Müzik Müzikteki Şiir” adlı söyleşisinde sevenleriyle bir araya geldi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter