Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.09.2024, 09:57 PM (GMT)

Ekremİmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt: Beni ara!

İstanbul Büyükşehir Beledie Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali koç'u arayarak Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasına gelmemesini isteyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. İmamoğlu, "Benim güvenliğimle ilgili süreç orada işliyorsa, bunun sorumlusuSayın Ali Koç değil ki. Niye onu arıyorsunuz? Beni arayın" dedi.

Dehşet görüntüleri! Kemal Kılıçdaroğlu ölümden dönmüş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesine katılmak için gittiği Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapılan saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde provokatörlerin Kemal Kılıçdaroğlu'na ve yanındaki CHP'lilere taş, demir çubuk ve sopalarla "Vuralım, öldürelim" diye bağırarak saldırdığı görülüyor.

Karadeniz'in en pahalı yolu 52 gün dayanabildi

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımına 8 yıl önce başlanan ve yaklaşık bir milyar lira ile Karadeniz Bölgesi'nin en pahalı yatırımı olan Ordu Çevre Yolu'nun 10 kilometrelik ilk etabının açılışını, 3 Mart günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile yaptı. Ancak 52 gün trafiğe açık kalan yol 25 Nisan'da bakım yapılmak için trafiğe kapatıldı.

Ümit Karan "basit cinsel saldırı" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı

İstinaf Mahkemesi, eski milli futbolcu Ümit Karan'a, "Sarkıntılık düzeyinde kalan basit cinsel saldırı" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Karan savunmasında, "Ben Survivor'da kadınlarla yan yana bulunduğumda bile herhangi bir şey yapmadım" diyerek suçlamaları kabul etmedi.Yerel mahkeme, Ümit Karan hakkında beraat kararı vermişti.

Hollanda hükümeti oturma izni için 'aşk testi' uyguluyor

Hollanda hükümeti, ilişki yaşadığı kişi yurtdışında olan ve onu kalıcı olarak ülkeye getirmek isteyen vatandaşlarını "aşk testine" tabi tutuyor. Hollanda Göç ve Vatandaşlık Kurumu'nun (IND) belirlediği "aşk kriterlerine" uyan çiftler, bu ülkede birlikte oturma iznine sahip oluyor.

Ä°mamoÄŸlu'ndan Ä°SKÄ° ve itfaiye ziyareti

İSKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'nin olağanüstü itirazı hakkında, "Uydurulan gerekçelerin hiçbirisinin seçimle ilgisi yoktur. Cumhurbaşkanı Erdoğan uydurma gerekçelerle süreci yöneten kişileri gözden geçirsin" dedi.

Barış Terkoğlu - Cemil Çiçek’in suçu ne?

CemilÇiçek’in suçu ne? -Kırmızı Başlıklı Kız, ormanı aşıp büyükannesinin Bank Asya kredisiyle aldığı kulübeye girdi.Seslendi:“Senin tırnakların neden böyle uzun?”Yanıt geldi: “Ekrem İmamoğlu stadyuma gitmesin diye.”Tekrar sordu:“Senin koll...

Aykut Küçükkaya - Haber Müdürüm Hakan Kara...

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trHaber MüdürümHakan Kara... -Hukuk garabeti bir kararla Hakan Kara, Musa Kart, Güray Öz, Önder Çelik, Mustafa Kemal Güngör ve Emre İper yeniden hapse girdiler.Söze nereden başlayayım... Hadi 90’lı yıllara doğru gidelim... Eski binamıza, o ünlü üçüncü kata....




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter