Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 04.27.2024, 06:24 PM (GMT)

Eviner ve Altındere’ye destek

Çağdaş sanatı desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdüren SAHA, 11 Mayıs - 24 Kasım tarihleri arasında Ralph Rugoff küratörlüğünde düzenlenen 58. Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi’ne davet edilen Halil Altındere’nin Neverland başlıklı eserine prodüksiyon desteğive Türkiye Pavyonu’nda sergilenen İnci Eviner’in Biz, Başka Yerde adlı eserine prodüksiyon ve yayın desteği veriyor.

YSK'nin kararının ardından Fitch kritik Türkiye değerlendirmesi

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Türkiye analisti Edward Parker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının ekonomiyi yeniden dengeleme ve istikrara kavuşturma planında yaklaşık iki ay daha belirsizlik anlamına geldiğini belirtti.

Dijitalleşme verimi artırır

Ekilenürün için doğru gübrelemeyi gösteren, hava şartlarını tahmin ederek çiftçiyi doğru yönlendiren ve uzaktan algılama-uydu teknolojisi gibi dijital teknoloji yöntemleriyle üretimdeki verimin artırılması hedefleniyor. Tekfen Holding de, Toros Tarım’ın 3 milyar TL’lik cirosunun yaklaşık yüzde 8.5’ini, daha fazla verim elde edebilmek için Ar-Ge faaliyetlerine ayırdı.

Çavuşoğlu: Tehditleri ciddiye almıyoruz, ikinci gemimizi de gönderiyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin (Güney Kıbrıs Rum Yönetimi) Akdeniz'de sondaj çalışması yapan Fatih sondaj gemisi personelinin tutuklanabileceği açıklamasına yanıt verdi. Çavuşoğlu, "Bu tür tehditleri ciddiye almıyoruz. Elinden ne geliyorsa yapsınlar. İkinci gemimizi de bölgeye gönderiyoruz" dedi.

Cindoruk: YSKüyeleri istifa etmeli

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, YSK’nin iptal kararı üzerine yardımıcısı eski bakan Ufuk Söylemez aracılığıyla yaptığı açıklamada, YSK üyelerinin istifa etmeleri gerektiğini belirtti.

Ä°stanbul'da dev sahte para operasyonu

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİstanbul'da bir şebekenin piyasaya sürmek üzere yüklü miktarda sahte dolar ve Türk lirası bastığını tespit eden ekipler, 2 milyon sahte ABD doları ele geçirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter