Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.05.2024, 08:18 AM (GMT)

Miyaseİlknur - İmamoğlu’nu bekleyen tehlike

İmamoğlu’nu bekleyen tehlike -Seçilmesinin üzerinden 2.5 ay gibi bir zaman geçen İBB BaşkanıEkremİmamoğlu’nu bu sürede en zorlayan olay, 17 Ağustos’ta aşırı yağış nedeniyle yaşanan sel felaketi oldu. Ne yağmurun yağışı ne de o...

Deniz Yıldırım - Geçmişi değil geleceği konuşalım

Geçmişi değil geleceği konuşalım -Her devir geçiyor, bu devir de geçecek. Tahribat her alanda, ama çare bulunur. Eldeki kaynakları satmaya, memleketi ranta teslim etmeye dayanan iktidar ekonomisi tökezliyor mu? Program değiştirilir, halktan yana bir düzen için şartl...

Danimarka'dan Suriye'ye asker gönderme kararı

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, ABD önderliğindeki IŞİD karşıtı koalisyona destek amacıyla Suriye'ye asker göndereceklerini açıkladı. ABD Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) yapılan açıklamada da, Danimarka’nın kararından, memnuniyet duyduklarını açıkladı.

Hukuk deÄŸil intikam

Yargılamayı yapan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Kaftancıoğlu’nun geçen celse çıkışında adliye önünde okuduğu Nâzım Hikmet’in hiciv şiirini de dava dosyasına koydu. Kaftancıoğlu, son söz olarak “Asla son sözüm olmayacak. O kaybetti. 80 milyon kazandı” dedi.

Güç birliği mesajı

İzmir Enternasyonal Fuarı 88. kez kapılarını açtı. İmamoğlu ve Soyer dayanışma vurgusu yaptı

ENKA’da Teoman ile kapanış

Yaz ayları boyunca 9 konser ve 3 tiyatro oyununa ev sahipliği yapan 31. Yıl ENKA Açıkhava Buluşmaları, Teoman konseri ile sona erdi.

Mardin sergisi uzatıldı

Sabancı Vakfı’nın desteğiyle Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi - Dilek Sabancı Sanat Galerisi’nde devam eden “Belgeden Kurguya, Atölyeden Müzeye - Mardin’den Fotoğraflar” sergisi gördüğü yoğun ilgi sebebiyle 29 Aralık Pazar gününe kadar uzatıldı.

Yeni festival için geri sayım

Zorlu PSM’nin “melankoli ve sonbaharın hüznünden ilham alan” yeni festivali Neue! Step 11-29 Eylül tarihleri arasında ilk kez düzenleniyor. Neue! Step, neoklasik müziğin temsilcilerini bir araya getirerek; minimal, ambient, deneysel, avangart türleri ile buluşturuyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter