Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 05.07.2024, 10:23 PM (GMT)

Medusa Cam Eserler Müzesi kapanıyor

Gaziantep’te Medusa Cam Eserler Müzesi, maddi imkânsızlık nedeniyle kapatılıyor. Gaziantep’te, Seferpaşa Mahallesi’nde 2008 yılında kurulan Medusa Cam Eserler Müzesi, bir sanatseverin 15 yıllık birikimi sonucu ortaya çıkan koleksiyonunun daha geniş kitlelere, sanatseverlere ve bilim insanlarına sunulabilmesi için açılmıştı. Müzede 3 bin yıllık eserler bulunuyor.

BBP'den 'Türkiye İttifakı'na destek

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye ittifakı' önerisini önemsediklerini ve desteklediklerini belirterek, "Türkiye ittifakı'nı kurmaya, bir milli mutabakat esası etrafında bir araya gelmeye varız; ama şartımız ya da çekincemiz siyasi bölücülerdir. BBP, Alperenler olarak asla bunu kabul etmeyiz" dedi.

Beşiktaş'ta korkunç olay! İş arkadaşlarını vurdu: Ölü ve yaralılar var

Beşiktaş'ta aynı iş yerinde çalışan 3 arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra iş çıkışında bir arkadaşını öldürüp iki arkadaşını da silahla yaralayan saldırgan M.C.G olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından bir taksinin içinde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli M.C.Göğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Sakarya'da dehşet: Ortağını, eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar etti

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, müteahhit İsmail Bozbay (42) beraber iş yaptığı Ahmet Kuzgun'u (36) çıkan tartışmada tabancayla vurup öldürdü. Ardından evine gidip eşi Aycan Bozbay (36) ile kızı Serra'yı (4) da öldüren İsmail Bozbay, tabancayı şakağına dayayıp, tetiği çekerek yaşamına son verdi. Bozbay'ın intihar etmeden önce bıraktığı mektupta, ailesini kendisinden sonra perişan olmamaları için öldürdüğünü yazdığı belirtildi.

Cedi Osman, Ankara'da gençlerle buluştu

NBA'da forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman,İstanbul’dan sonra Ankara’da gerçekleştirilen basketbol etkinliğinde Anıttepe'de sporseverlerle buluştu.

Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti

Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.

Cemal Kaşıkçı cinayetinde sıcak gelişme: Selman'ın sağ kolu kayıplarda

Geçen yıl Ekim ayında İstanbul'daki Suudi Arabistan başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında sıcak bir gelişme yaşandı. Cinayet zanlısı 11 kişi Riyad'da hakim karşısına çıktı. Fakat duruşmaya cinayetin azmettiricisi olduğu ve olayda büyük rol aldığı düşünülen Kahtani'nin katılmaması uluslararası kamuoyunda tartışma yarattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter