Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 04.16.2024, 05:18 AM (GMT)

Leyla yeni "yüz" bekliyor

Kahramanmaraş’ta bir buçuk aylıkken başına örtülü eşarbının yanması sonrası yüz ve kafa derisi de yanan Leyla Demirci (20), yeni bir yüz bekliyor.

Tabiatın çığlığı olacaklar

Mersin’de bir grup fotoğrafçı ve gazeteci, çevre sorunlarına dikkat çekmek için ‘Tabiatın Çığlığı’ adlı sergide buluşacak. Sergide, Türkiye’nin farklı yerlerinden çevre sorunlarını ve çevrecilerin mücadelelerini anlatan fotoğraflar yer alacak.

Cumhuriyet yazdı, bakanlık harekete geçti

Cumhuriyet'te Tuncay Mollaveisoğlu imzasıyla yer alan, 'THK'nin milyonları Bahreyn'e uçup gitti' haberi, İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık,Türk Hava Kurumu'nda 2010 - 2018 yılları arasında savcılığa yansıyan ve raporlara konu olan tüm iddiaları incelemek üzere müfettiş görevlendirdi.

İstanbul Valiliği'nden okullarda 'kayıt parası' soruşturması

Yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıkların başlamasıyla, çocukları ilkokula ve ortaokula yeni başlayacak anne-babalar, gittikleri okullarda istenen yüksek bağışlara tepki göstermişti. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, ''Gelen şikayetler üzerne 55 adet inceleme soruşturma başlatıldı. 7'si sonuçlandı. 3 idareciye idarecilik görevinin alınması teklif edildi, 4 idareciye de disiplin cezası verildi'' denildi.

İstanbul'da bir kolej daha kapandı, yüzlerce öğrenci ve veli mağdur oldu

İstanbul'da Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri bulunan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı, yüzlerce öğrenci ve veli mağdur oldu. Devr-i Alem Eğitim Kolejleri Genel Müdürü Fatih Yılmaz, her iki şubenin de bina sahipleriyle yaşanan anlaşmazlıktan dolayı kapandığını söyledi.

Bahşiş zarfı kavgası... Damadı bıçakladılar

Erzurm'da, düğünde dağıtılan bahşiş zarflarının tamamını almak isteyen Y.K.'nin (15) tokatlanması üzerine çıkan kavgada damat ile babasının da aralarında bulunduğu 4 kişi bıçaklanarak, yaralandı. Polis, küçük çocuk ile babası ve ağabeyini gözaltına aldı.

Muharremİnce, Ahmet Türk'ü ziyaret etti: Dokunulmazlıklar konusunda hata yaptık

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınarak yerine kayyım atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ'ı HDP Mardin İl Örgütü’nde ziyaret eden CHP'li Muharrem İnce "Geçmişte sizin partiniz de benim partim de hatalar yaptı. Dokunulmazlıklar konusunda benim partim hata yaptı" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter