Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.23.2024, 02:13 AM (GMT)

News - Haberler

"Bir daha olmaması adına..”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Biz de oyuncularımız da kaybettikleri için üzgünüz. Bu tür maçların bir daha oynanması adına kendimizi geliştireceğiz.

Oğlunu öldürdü, ceza almadı

İzmir Konak’ta kavga ettiği oğlu Soykan’ı (18) kalbinden bıçaklayarak öldüren baba Sertaç Özgizler’e (62) ceza verilmesine yer olmadığına hükmedildi.

CHP veİYİ Parti’de ‘yargı’ trafiği

CHP ileİYİ Parti arasında yerel seçimlerin ardından ilk temas “yargı” için gerçekleşti. CHP ile İYİ Parti heyetlerinin yargı paketi konusunda yaptıkları görüşme, Millet İttifakı’nın devam ettiği mesajı olarak da yorumlandı.

Gaziantep'te oto galeride silahlı kavga: 4 yaralı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trGaziantep'te bir oto galeride iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay yerinden tabanca ile kaçmaya çalışan M.R.Y. de takip sonucu yaralı yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

CHP'den Bahçeli'nin açıklamasına yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak yaptığı yazılı açıklamaya CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yanıt verdi. Özel "Bu bir siyasi nezaketsizliktir. Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunmak isteyenler son seçimde yedikleri demokrasi tokadını bir kez dahayiyeceklerdir" dedi.

"Taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz"

- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir:"(Arnavutluk maçı) Bütün taraftarlardan tribünleri doldurmalarını ve milli takımımızı maçın başından sonuna kadar desteklemelerini bekliyoruz"- "Kadın futbolunun bütün Türkiye'ye yayılmasını istiyoruz"




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter