Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.23.2024, 05:55 AM (GMT)

News - Haberler

Özlem Yüzak - Faytonsuz ada inadı niye?

Faytonsuz adainadı niye? -Evet, soruyorum nedir bu inat? Konuöyle bir hal aldı ki, sanki atlı faytonlar kaldırılınca hem atlar özgürlüklerine kavuşmuş olacaklar hem de Adalar’ın ulaşım sorunu çözülecek.Yok efendim.İş hiç öyle sandığınız gibi değil. Ne...

Tuncay Mollaveisoğlu - İzmir’de 7, İstanbul’da 7.5; deprem gerçeği ve TSK...

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİzmir’de 7, İstanbul’da 7.5; deprem gerçeği ve TSK... -Bir korku filminin dekorundaydım sanki...Hani,çocuklar lego kentler inşa edip sonra bir çırpıda dağıtırlar ya!Küçülmüş ve öyle bir enkazın içine girmiştim.99 Gölcük depreminde haber ekibi olarak bölgeye ilk ulaşanlar arasınd...

Sırrı Süreyya Önder'in tahliyesi yarına kaldı

AYM'nin Sırrı Süreyya Önder ile ilgili ihlal kararının ardından Önder'in serbest bırakılması bekleniyordu ancak, Önder, henüz cezaevinden çıkamadı. Avukat Ramazan Demir Twitter'dan yaptığı açıklamada, ''Sırrı Süreyya Önder’in tahliyesi yarına kaldı. Tutuklamak için gece, gündüz, gün, saat farkı gözetmeyen mahkemeler tahliye etmemek için her yolu deniyor'' dedi.

Varlık Fonu, Kalyon’a ortak olma yolunda

1.7 milyar TL bedelleİstanbul Finans Merkezi’ne ortak olan ve projeyi bitirmekte sorun yaşayan Ağaoğlu, İntaş ve YDA gibi hükümete yakın inşaat firmalarını kurtaran Türkiye Varlık Fonu (TVF), sorunlu ve batık kredileriyle gündemde olan enerji şirketlerine de ortak olmaya hazırlanıyor.

Amazon, KOBİ’leri Avrupa’ya açacak

Geçen yıl Türkiye pazarına giren dünyanın en büyük e-ticaret platformu Amazon Türk KOBİ’lerini Avrupa’ya açacak bir eğitim programını başlattı. Eğitimden ilk etapta 2 bin KOBİ yararlanacak. TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile başlatılan e-ihracat eğitimine katılan işletmelerin Amazon üzerinden satılacak ürünleri İngiltere ve Almanya dahil 28 Avrupa ülkesinde milyonlarca müşteriye ulaşabilecek.

Bakanlık, Kanal İstanbul uyarısı yaptı: Barajlar devre dışı kalır. Kenti susuz bırakır

Orman ve Suİşleri Bakanlığı, Kanal İstanbul projesiyle, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek; iktidarın rant uğruna doğayı, ağacı, hayvanları, suyu, havayı ve toprağı yok saymasının bir felaket olduğunu belirterek “Unutulmasın ki bu felaket, çocuklarımızın geleceğini olumsuz etkileyecektir. Çılgınlığa değil, akıl ve bilimle hareket etmeye ihtiyacımız var” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter