Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.20.2024, 08:36 PM (GMT)

News - Haberler

“Planladığımız oyunu..”

Galatasaray Teknik Sorumlusu LeventŞahin, 0-0 berabere biten Fenerbahçe maçının ardından istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “En kısa sürede toparlanacağız ve gerçek Galatasaray’ı izleteceğiz” dedi.

Madrid derbisi golsüz bitti

- La Liga'nın 7. haftasında karşı karşıya gelen Atletico Madrid ve Real Madrid 0-0 berabere kaldı

İstanbul’da Hasankeyf buluşması

Suyun tutulmaya başladığı Ilısu Barajı nedeniyle 8 Ekim’de boşaltılacağı belirtilen binlerce tarihe sahip Hasankeyf ve Dicle Vadisi için dün akşam Kadıköy Yoğurtçu Park’ında etkinlik düzenlendi. Kuzey Ormanları Savunması, Ekoloji Birliği, Kaz Dağları İstanbul Dayanışması ve Şişli Demokrasi Meclisi ve birçok ekoloji örgütünün kültürel varlıkların yok edilmesine karşı stand açtığı etkinlikte, Ayfer Düzdaş, Cem Erdost İleri ve Metin Kahraman’ın da aralarında bulunduğu birçok konuk sanatçı sahne aldı.

Cezaevlerindeçizilen karikatürlerden oluşan kitap, cezaevlerine alınmıyor

Mersin’de yaşayan ve cezaevlerindeki siyasi tutuklularla mektup ağı oluşturan “görülmüştür.org” girişimini koordine eden yazar Adil Okay, İnsan Hakları Mersin Şubesi’nde düzenlediği basın toplantısında, kitaplarının keyfi kararlarla cezaevlerine alınmadığını, cezaevi idarelerinin herhangi bir mahkeme kararı olmamasına rağmen kitaplarını “yasak yayın, sakıncalı yayın” ilan ettiğini söyledi.

Yanal’ın beklentisi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 0-0 sona eren Galatasaray maçının ardından konuştu. Beklentilerinin kazanmak olduğunu söyleyen Yanal, “Önümüzdeki zamanı doğru kullanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Kuyumculara soruÅŸturma

Rekabet Kurulu, Tekirdağ ili Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde faaliyet gösteren kuyumcuların altın alış ve satış fiyatlarını birlikte belirlemek suretiyle 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettikleri iddiasını içeren başvuru üzerine yürütülen önaraştırmayı karara bağladı.

Babel: Adil sonuç

- Galatasaraylı futbolcu Babel:"Adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum"- Sarı-kırmızılı oyuncu Luyindama:"Lig uzun, daha zamanımız var"

Şam’dan Fırat’ın doğusuna üs yanıtı

Ankara-Washington hattında Suriye’nin kuzeyinde kurulması planlanan “güvenli bölge”ye ilişkin temaslar sürerken Şam yönetiminden, Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda askeri üs kurulacağı açıklamasına itiraz geldi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter