Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.03.2024, 05:03 AM (GMT)

News - Haberler

Ofsaytı Kayserispor’da öğrendim

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiBerna Gözbaşı, Süper Lig’in ilk kadın kulüp başkanı. İş yaşamına sıfırdan başlamış. Şimdi 5 kıtada 70’ten fazla ülkeye yatak ihracatı yaptığını söylüyor. Ofsayt meselesini çözmüş. Hayali, futbolda kurumsallık ve küfürsüz stat.

KomÅŸudan estetik ziyareti

KBB Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen: Türkiye’ye estetik için gelen, hasta sayısı giderek artıyor. Komşu ülkelerden Irak’tan, İran’dan gelen hastalar var. Genellikle burun ve yüz estetiği için tercih ediliyoruz.

‘The Irishman’e dev gala

Netflix’in dünyaca ünlü sanatçılar Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’yi bir araya getiren ve bugün yayımlanan Martin Scorsese imzalı filmi “The Irishman”in Türkiye’deki özel gösterimi önceki gün Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.

Halk için bütçe istiyoruz

KESK, TBMM’de görüşmeleri süren bütçeyle ilgili “Krizin faturasını bize yıkan değil, halk için bütçe, demokratik bir ülke istiyoruz” başlıklı broşür hazırladı. Ülkeyi yönetenlerin, “Kriz yok. İşsizlik yok. Kimse iş beğenmiyor. Tünelin sonundaki ışık büyümeye başladı”dediğine işaret eden KESK, “Yoksulluğun sindiği evlerden cansız bedenler çıkarılıyor” dedi.

Buğday ithalatında rekor

3. Tarım Şûrası’nı değerlendiren CHP, Erdoğan’ın açıklamaları ile TÜİK verilerinin çeliştiğine dikkat çekti.

İyileşme kırılgan ve suni

‘Kriz kâhini’ olarak tanınan ekonomist Roubini, Türkiye’nin işsizliği azaltmak için yapısal reformalar ihtiyacı olduğunu belirtti. Kuvvetler ayrılığı vurgusu yaptı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter