Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 06.06.2024, 04:53 AM (GMT)

News - Haberler

‘Teknoloji çirkinlik getirdi’

ABD’nin Harvard Üniversitesi Tasarım Enstitüsü’nde Mimari Teknoloji Uygulamaları alanında ders veren Prof. Hanif Kara, dün akşam İTÜ Maçka Kampusu’nda bir konuşma yaptı.

Uyuz eden patlama

Uyuz hastalığında olağanın dışında artış yaşanıyor. İstanbul Eczacı Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, “İlaçlar yetmiyor” dedi

Balıkesir'de 5.0 büyüklüğünde deprem oldu!

AFAD "Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, saat 23.14'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz." açıklamasında bulundu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak açıkladı.

Bakan Dönmez'den garip açıklama: Doğalgaz ucuzlamış!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, soğuk havaların kendini hissetirmeye başlamasıyla birlikte vatandaşların doğalgaz faturasını kara kara düşündüğü günlerde ilginç bir açıklama yaptı. Bakan Dönmez, doğalgazın döviz kurundaki değişim oranları dikkate alındığında olması gerekenden yüzde 59 daha ucuz olduğunu ileri sürdü.

'Joker' operasyonuylaçökertildiler

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiAnkara'da, açtıkları tezgahlarla birçok kişiyi dolandıran çete, polisin "joker" adını verdiği operasyonla çökertildi.

Suruç hâlâ kanıyor

Suruç katliamında öldürülenlerin yakınları ve yaralananlar İzmir Barosu’nun düzenlediği panelde adalet çağrısını yinelediler.

Öğrenciler okulsuz kaldı

Özgür Boza Okulları’nın yarattığı mağduriyet devam ediyor. Aylarca maaşlarını alamayan öğretmenler, okulsuz kalan öğrenciler ve ödedikleri kayıt paralarını geri alamayan veliler çıkış yolu arıyor.

Başkana 'zehir' sansürü

Aydın’ın Efeler ilçesi belediye başkan M. Fatih Atay, ilçede bulunan jeotermal enerji santrallarının (JES) gaz salımlarından çıkan hidrojen sülfür oranının insanı öldürecek oranda olduğunu, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün sonuçları açıklamasını istedi.

Körlük onu, o kızları kurtardı

5 yaşında kör olan ve başkent Addis Ababa’ya giderek bir doktora görünmesi iki yılı bulan Nigussie, gözleri görseydi 10-11 yaşına geldiğinde zorla evlendirilecekti. Bugün ise iki ödüllü bir avukat.

Performans sanatının zirvesi

SSM ve Akbank Sanat’ın işbirliği ile dünyanın en çok tanınan sanatçılarından Abramovic, Türkiye’ye geliyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter