Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.31.2024, 11:41 PM (GMT)

News - Haberler

Üreticiye destek değil köstek

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitkisel üretime destek için tebliğ yayımlandı. Ancak tebliğde kimlerin desteklerden yararlanamayacağına dair uzun bir liste yer aldı. Öyle ki, yararlanamayacaklar sıralanırken fıkra başlıkları için alfabedeki 29 harf de yetmedi...

Bedel düştüğü halde kiralamalar azalıyor

Ticari gayrimenkul danışmanlık pazarı şirketlerinden Cushman&Wakefield’in hazırladığı “Türkiye Pazar Analizleri Üçüncü Çeyrek Raporu”, hem ofis kiralamalarının hem de kira bedellerindeki düşüşün sürdüğünü ortaya koydu.

ihracat potansiyelin altında

Ege Madenİhracatçıları Birliği’nin (EMİB) İzmir’deki “Hayatımız Maden Çalıştayı”, dışa bağımlılığı ve katma değerli ürün satışında dünyanın çok gerisinde olduğunu ortaya koydu.

Zarar ve borç fonu

TVF bünyesindeki Çaykur, Botaş, TCDD ve Kayseri Şeker zarar etti, şirketlerin borçları katlandı.

Fiyat oynaklığı altına talebi azalttı

Bankalar tarafından kuyum sektörüne kullandırılan altın kredisi miktarı, yılın ilk 9 ayında 2018’in aynı dönemine göre yüzde 9.7 azalarak 5 milyar 190.6 bin lira düzeyine geriledi.

Hayrullahoğlu için adalet istendi

İçişleri Bakanlığı ve Beyoğlu Kaymakamlığı tarafından Galatasaray Meydanı’nda oturma eylemleri yasaklanan Cumartesi Anneleri, İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi önünde gerçekleştirdikleri eylemlerinin 764. haftasında 1982 yılında gözaltına alındıktan sonra öldürülen Mustafa Asım Hayrullahoğlu için adalet istedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter