Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.16.2024, 05:33 AM (GMT)

News - Haberler

İETT’deki o istifadan sonra ihaleler iptal edildi

İstanbul'da toplu ulaşımın belkemiğini oluşturan İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'nin (İETT) Genel Müdürü Ahmet Bağış'ın istifa ettiği gün 2 önemli ihale de iptal edildi. İETT'nin son 2 ayda toplam 6 ihalesi iptal edilmiş oldu.

Sultanlar tarih yazmaya devam ediyor

Avrupa VoleybolŞampiyonası’nda Hollanda ile karşılaşan Filenin Sultanları rakibini 3-0'la geçerek yarı finale yükseldi.

Sonşampiyon Sırbistan yarı finalde

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Sırbistan, Bulgaristan’ı 3-0 mağlup etti.

Eymen'inölümünde ihmal iddiası: 'ihbarda bulunduk, polis not bırakıp gitti'

İzmir’de iddialara göre annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldükten sonra cesedi tandırda bulunan 5 yaşındaki minik Eymen’in bir yakını, daha önce Buca’da Eymen'in dövüldüğüne dair şikayette bulunduklarını, polisin ise şikayetler üzerine evin kapısına ‘Darp ediyormuşsunuz, çocuğu alın gelin’ yazılı not bırakıp gittiğini ileri sürdü.

Bursaspor’da imza şov

Bursaspor transferin son gününde renklerine bağladığı Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Igor da Silva, Yevgen Seleznov için imza töreni düzenledi.

Kahraman,İBB yönetiminde

TMMOBŞehir Plancıları Odası Genel Merkezi ve İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Dr. Tayfun Kahraman, İBB’de Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine getirildi. Kahraman, uzun süre Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi’nde başkanlık yapmıştı.

Erdoğan'dan eski yol arkadaşlarına: Fitne tüccarları

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta AKP İl Teşkilat Yemeği'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, yeni parti kurma hazırlıklarında olan eski bakan Ali Babacan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibine yönelik, "Zamam zaman şehirlerimizi şu andadolaşan fitne tüccarları var. Ben inanıyorum ki Sivas fitne tüccarlarına pirim vermeyecektir. Biz inanırsak partimize yönelik operasyon başarıya ulaşamaz" ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer'den 'İzmir'e kayyum' sorusuna yanıt: Mümkün

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Best FM'de Ufuk Karcı ile 'Konuşan Türkiye' programının İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılan canlı yayınına katıldı. Başkan Tunç Soyer, "Kayyum size de gelebilir mi?" sorusuna, "Her şey mümkün" yanıtını verdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter