Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.12.2024, 08:31 AM (GMT)

News - Haberler

Deniz Yıldırım - Kişiye özel sistem tıkandı

Kişiye özel sistem tıkandı -Tartışmayı AKP kurucularındanFarukÇelikbaşlattı; cumhurbaşkanı seçilmek için gerekli olan yüzde 50+1 kuralı esnetilmeli, mesela 40+1’e indirilmeliydi.ArdındanErdoğan ko...

Öner Yağcı - Manhattan Masalları

Manhattan Masalları -Amerika Rüya mı Kâbus mu?alt başlıklı bir kitabı günlerce elimden bırakamadım. 300 sayfalıkManhattanMasalları(Librum Kitap) birkaç ciltlik bir ansiklopediymiş gibi geldi bana.

Pamuküreticisi zor durumda

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trÇiftçiler tarafından “beyaz altın” olarak adlandırılan pamukta hasat başlarken, fiyatın 3 buçuk lira olarak açıklanması üreticiyi zor duruma düşürdü. CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Hüseyin Yıldız, “Bakanlık, pamuk üreticisini destekleme primini derhal açıklamalı” dedi.

Meclis’te ‘nöbetçi bakan’ mesaisi başlıyor

Yeni hükümet sistemini başarılı bulan, aksaklık ve eksikliklerin bürokrasiden kaynaklandığını savunan AKP yönetimi, milletvekillerinin sistemden yakınmalarını önlemek için “nöbetçi bakan” uygulamasını gelecek hafta başlatacak.

"Kadıköy’de savaşınca..”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi savaştılar ve mücadele ettiler ve Antalya’ya üç puanı alarak dönüyoruz” dedi.

"Bir daha olmaması adına..”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Biz de oyuncularımız da kaybettikleri için üzgünüz. Bu tür maçların bir daha oynanması adına kendimizi geliştireceğiz.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter