Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.22.2024, 09:04 AM (GMT)

News - Haberler

Bahçeli'nin danışmanı tarafından paylaşılan 'özür dileme' videosu tepki topladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, kişisel Twitter hesabında paylaştığı görüntü nedeniyle tepki topladı. Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan bir şahsın zorla özür dilediği görüntülere sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları savcılığı göreve davet etti.

Katliama teÅŸvik

Çanakkale’nin tek içme ve kullanma suyu kaynağı olan Atikhisar Barajı havzasındaki siyanürlü altın madenini aramalarına karşı başlatılan nöbet eylemi 3’üncü gününde devam ederken, maden arama faaliyetleri için 195 bin ağaç kestiği belirtilen Doğu Biga Madencilik şirketine, çeşitli vergi indirimleri ve sigorta primi desteklerini içeren 865 milyon lira bedelli yatırım teşvik belgesi verildiği ortaya çıktı.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden 'Harmandalı' açıklaması

CHP'li Murat Bakan, işkence ve kötü muamele iddialarıyla anılan Harmandalı Geri Gönderme Merkezine ilişkin Meclis araştırması talebinde bulunmuştu. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, ''Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde kalan yabancıların yardım çığlıklarında bulunduğu, avukatların merkezde kilitli kaldığı, işkencenin yapıldığı ve ölüm olayının gerçekleştiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Trump ile Johnson, ABD-İngiltere ilişkilerini görüştü

ABD Başkanı Donald Trump ile İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson arasındaki ilk resmi telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin derinleştirilmesi konusunun ağırlıklı olarak ele alındığı bildirildi.

‘Yusuf ile Kenan’...

Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nin düzenlediği ve ağustos sonuna kadar sürecek “Yazlık Sinema” günleri, Ömer Kavur’un yönettiği 1979 yapımı “Yusuf ile Kenan” filmiyle devam ediyor.

MilyonFest Arsuz sona erdi

Rock ve alternatif müzik sahnesinden isimlerin katılımcılarla buluştuğu, Milyon Yapım’ın yeni festivali MilyonFest Arsuz sona erdi. Festivalin son gününün kapanışını usta sanatçı Selda Bağcan ve Duman yaptı.

Tuğçe Tuna’yla ‘Yoğun Dans Günleri’

MSGSÜ Çağdaş Dans Ana Sanat Dalı’nda eğitim veren Prof. Tuğçe Tuna’nın danışmanlığında hazırlanan “Yoğun Dans Günleri” bu sene 26-31 Ağustos tarihleri arasında Beykoz Kundura’da gerçekleşiyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter