Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.15.2024, 06:51 PM (GMT)

News - Haberler

Kuyumcuya sahte altın verdi, polislere "Kuaföre gitmem gerekiyor" dedi

Kahramanmaraş'ta G.K.'nin (50) satmak için kuyumcuya altın diyerek verdiği küpe sahte çıktı. Küpeyi başkasından aldığını öne süren kadın, kuyumcunun ihbarıyla gelen polisler tarafından gözaltına alınmak istenirken, "Sizinle gelemem. Kuaföre gitmem gerekiyor" dedi.

Akaryakıtta indirim

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim yapıldı.

Saadet Partisi’nde seçim barajı ve Cumhurbaşkanlığı sistemi açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, seçim barajı tartışmalarına ilişkin, 'Kenan Evren öldü, ama hâlâ onun kuralları, yasaları ve 12 Eylül rejimi yürürlükte, ne yazık ki Türkiye; yaklaşık 40 yıldır %10 seçim barajı garabetini yaşamaktadır. 12 Eylül’ün, 5 darbeci generalinin Türkiye’ye biçtiği 40 yıllık bu deli gömleği ile yatıp kalkıyoruz' dedi.

Çorlu tren faciası davasında heyetin çekilme talebi kabul edilmedi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazası davasının dün görülen ilk duruşmasında çıkan olayların ardından 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin davadan çekilme kararı, 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından uygun bulunmadı, dosyadan çekilme kararınıkaldırdı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, dev kütüphane için kolları sıvadı

Çiğli’ye büyük bir kütüphane kazandırmak için hazırlıklara başladığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ ile görüş alışverişinde bulunmak ve ayrıntılar hakkında mutabakat sağlamak üzere bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'a büyük suçlama

CHPİzmir Milletvekili Mahir Polat, "Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Saray'ı sardığı gibi Gürbulak Gümrüğünü de sarmış. Saral, bir devlet memurundan Kur'an kursuna gönderilmek üzere üç defa para istiyor. Saral, neye dayanarak bir devlet memurundan para istiyor? Cumhurbaşkanı'nın bundan haberi var mı?" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter