Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.02.2024, 12:55 AM (GMT)

News - Haberler

Devlet Bahçeli: MHP, Pençe Operasyonu'nu ön şartsız desteklemektedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine yönelik dün başlatılan Pençe Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında, ''MHP, “Pençe Operasyonu”nu önşartsız desteklemektedir'' ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de önüne geleni bıçaklamıştı: Akıl sağlığı yerinde çıktı

Kadıköy’de 11 kişiyi bıçaklayarak yaraladığı suçlamasıyla yargılanan Ali Kardaş’ın akıl sağlığının yerinde olduğuna ilişkin rapor mahkemeye ulaştı. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanığın "kasten öldürmeye teşebbüs” ve “kasten yaralama” suçlarından toplamda 92 yıl 3 aya kadar hapsini istedi. Mütalaaya ilişkin söz alan sanık, ‘Özür diliyorum’ dedi.

Porsche'ye rüşvet baskını

Almanya'nın lüks otomobil üreticisi Porsche'ye ait bürolar ve bazı mali müşavirlerin evine "rüşvet ve görevi kötüye kullanma iddiaları" nedeniyle baskın yapıldığı bildirildi.

İmamoğlu'ndan kendisini 'kumpas videosu' üzerinden suçlayan esnafa: Günah işliyorsun

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de gerçekleştirdiği seçim turunda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir esnaf, İmamoğlu'na, dünkü Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen 'kumpas videosu'nu sordu. İmamoğlu, videonuntamamını izletmek istese de esnaftan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine İmamoğlu, ''Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayınlamaktan çekiniyor. Genç bir insan olarak sana söylüyorum. Çoluğuna, çocuğuna, sana kim iftira atabilir'' dedi. Esnaftan, ''Kimse atamaz'' yanıtını alan İmamoğlu, ''Bana da atamaz'' diyerek karşılık verdi.

'Şaka olsun diye grup seks fotoğrafı paylaşan' üç siyasetçi tepkilerin ardından istifa etti

İsveç'te muhalefet parti Moderate'in Belediye Meclis üyesi Emilie Pilthammar'ın paylaştığı fotoğraf ülkede tartışmalara yol açtı. Partide çalışan iki erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye giriyormuş gibi poz veren Pilthammar 'şaka yaptığını' söylerken, eleştirilerin ardındanüç siyasetçi de istifa etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter