Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.29.2024, 10:27 AM (GMT)

News - Haberler

Kâğıthane'de cinayet: 1 ölü

Kâğıthane'de aralarında önceden husumet olduğu belirtilen iki kişinin tartışması kanlı bitti. C.K., evine gittiği bir çocuk annesi A.G.'nin tabanca ile ateş açması sonucu hayatını kaybetti.

Smyrna Agorası, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'ni ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, tarihi ve kültürel mirasa dikkat çekmek amacıyla geçmişi 2 bin 300 yıl öncesine dayanan antik Smyrna (İzmir) Agorası’nda toplandı. Toplantıyı yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Smyrna Antik Tiyatrosu kazılarının hızlanması için de Meclis’e bir önerge getirmiştik. Karar komisyonumuzdan çıktıktan sonra çalışmaları hızlandırarak, Smyrna Antık Tiyatr

Ümit Davala: Telafisi olan bir maçtı

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk maçında deplasmanda Yukatel Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ümit Davala, "10 kişi kaldıktan sonra deplasmanda işiniz zorlaşıyor, rakibe direnç verdik." dedi.

Denizlispor-Galatasaray maçında gerginlik

Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Yukatel Denizlispor'un evinde Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın ardından Denizlisporlu bir grup taraftar ile Galatasaray antrenörleri Necati Ateş ve Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı.

Nafakaya sınırda ‘evlenmeme’ gerekçesi

AKP’nin hazırlıklarını sürdürdüğü yargı paketinin bir ayağını nafakayla ilgili yasal değişiklik oluşturuyor. MHP’nin de bu konuda bir düzenleme istediği biliniyor. MHP, nafaka alan kadın ve erkeğin mali durumunda değişiklik olmaması, yeniden evlenmeme gibi durumlarda nafaka ödemesinin en fazla 5 yıl ile sınırlandırılmasını istiyor.

Hazine limiti aştı

İlk 7 ayda net 98 milyar lira borç alındığına işaret eden eski Hazine Müsteşar Yardımcısı Hakan Özyıldız, Hazine’nin 86.8 milyar lira olan yasal borçlanma limitini 11 milyar lira aştığını belirtti.

Karsu ENKA Açıkhava'da

ENKA Kültür Sanat, açık hava buluşmaları kapsamında yeni haftada Karsu’yu ağırlıyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter