Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 10:35 PM (GMT)

News - Haberler

Kleopatra Koyu ihalesine iptal

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu'nun yıllık 505 bin lira kira bedeliyle 3 firmanın ortaklığındaki şirkete 29 yıllığına kiraya verildiği ihale, Antalya 3'üncü İdare Mahkemesi'nce iptal edildi.

Netanyahuİran'ı F-35'lerle tehdit etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu: "İran, son zamanlarda İsrail'i yok etmekle tehdit ediyor. Bu uçakların, İran ve Suriye dahil Orta Doğu'da her yere ulaşabileceğini hatırlamalılar"

İstanbul'da güpegündüz iş yerini taradılar

Pendik'de bir ithalat-ihracat firması kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla tarandı. Şirketin camlarına çok sayıda mermi isabet ederken,olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Silah satmak istemediği müşterisi tarafından vuruldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, silah dükkanının sahibi Sezai Kızılcan (72), av tüfeği satmak istemediği Mehmet isimli müşterisi tarafından tabancayla bacağından vurularak yaralandı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yurt dışından alışverişe 5 ürün kısıtlaması

Mayıs ayında,yurt dışından alınan 22 Avro altındaki ürünlere vergi muafiyetinin kaldırılmasının ardından hükümetten ithalatı kısıtlamaya yönelik bir hamle daha geldi.Alınan kararla,bir birey posta ve hızlı kargo yoluyla bir ayda yurt dışından en fazla 5 ürün,şirketler ise 5adet numune sipariş edebilecek

Özdemir İnce - Ortak akıl Japonya’da

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trOrtak akılJaponya’da -Televizyonlarda konuşanların sözlerine bilimsel (!) ağırlık vermek için “OrtakAkıl” uydurmasını kullandıkları duyulur. Gazetelerde yazılır; akademisyenler, “doyen” (!) gazete yazıcıları kullanır. “Müş...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter