Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.07.2024, 08:09 PM (GMT)

News - Haberler

CHP'den "YeÅŸil Yol Projesi" raporu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "Yaylalar arası entegrasyonu sağlama iddiasıyla yapılan proje (Yeşil Yol Projesi), ekolojik olan korunması gereken bir alanda geri dönülmesi mümkün olmayan zararlara yol açmaktadır." açıklamasında bulundu.

HDP'den TÃœSÄ°AD'a ziyaret

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve beraberindeki heyet, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski başkanlığındaki heyetle bir araya geldi.

Alaplı, Centerra Gold'a karşı tek yumruk

Alaplı’nın Gümeli ve çevresinde altın arandığı yönündeki gelişmelerin gündeme düşmesi üzerine, ilçedeki siyasi partiler, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve duyarlı kişi ve kuruluşlar bir araya gelerek, “Alaplı Çevre Platformu”nu kurdu.

Burhan Kuzuçark etti

Eski AKP milletvekili, anayasa profesörü Dr. Burhan Kuzu, hedef gösterdiği Cihan ve Ceylan Yaşar çiftinden özür diledi.

Oğlu vahşi cinayete kurban giden baba: Barışı beklemediler

Batman otogarında kan davalıları tarafından öldürülen Suat Yüksekbağ'ın (20) babası Nuri Yüksekbağ, olayı 'vahşet' olarak nitelendirdi. Aileye 100 bin liralık kan parasının 50 bin lirasını ödediklerini, geri kalanını da ödemek için mevsimlik işçi olarak ailece Kütahya'ya gittiklerinisöyleyen Yüksekbağ, "Barışı beklemediler" dedi. Yüksekbağ, açığa alınan polislerden de şikayetçi olduğunu belirtti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter