Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.08.2024, 10:57 AM (GMT)

News - Haberler

Kanserliçocuklara Aile Evi

KAÇUV Başkanı Prof. İnci Yıldız: 2012’de hayata geçirdiğimiz Aile Evi projesini, ihtiyaç sahibi kanserli çocuk ve ailelerine tedavi sırasında ücretsiz fiziksel ve sosyal destekler sağlama hedefiyle kurduk. Cerrahpaşa’da hayata geçirilen Aile Evi ile 7 yılda 649 kişiye destek olduk.

Senfoni orkestrası kurtuluş için çaldı

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını “Eskişehir”in Kurtuluşu Özel Konseri’ ile kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de katıldığı konserde salonu dolduran sanatseverler hep bir ağızdan marşlara eşlik etti.

Yokuş üstü sanat

Akaretler Yokuşu'nda başlayan ve üç hafta boyunca sürecek Artweeks@Akaretler önceki akşam yapılan özel davetle başladı. Davet cemiyet ve sanat dünyasını bir araya getirdi.

Hayata ters yüz bakış

23.İstanbul Tiyatro Festivali “sahne neresi?”ve“oyuncu kim?” gibi sorulara yanıt arıyor...

İşsiz, okul güvenliğini sağlayacak

İŞKUR yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından MEB’e bağlı resmi okulların güvenliğinin sağlanması için “Toplum Yararına Program” kapsamındaki istihdam modeline geçildi.

Kemer Yapı'da aile saadeti

Kemer Country’de Demirören Grubu’nun yaptırdığı yüzlerce villa için plan tadilatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve iptal kararı “nöbetçi bölge idare mahkemesi” tarafından durduruldu. Bu kararı veren İstanbul Bölge İdare Başkanı’nın eşi Mehtap Yılmaz ne tesadüftür ki, Demirören Grubu avukatı çıktı.

‘Batı çifte standart uyguluyor’

Alan Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte görüştüğümüz Medoev ile Güney Osetya’nın Gürcistan’dan ayrılık hamlesinde uluslararası siyasette gelinen noktayı, Rusya ile ilişkileri ve Kuzey Kafkasya’nın geleceğini değerlendirdik.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter