Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.18.2024, 02:54 PM (GMT)

News - Haberler

Başakşehir’den 5 çayı!

Süper Lig’in 6. haftasında Medipol Başakşehir evinde Çaykur Rizespor’u ağırladı. Müsabaka Başakşehir’in 5-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yasmani Madalyaya koÅŸuyor

- Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engelli elemelerinde 49.75'lik derecesiyle serisinde 5. olan Yasmani Copello, yarı finale yükseldi

Ege'de göçmenleri taşıyan bot battı: 5'i çocuk 7 ölü

Ege Denizi'nde Koyun Adası (İnuses) yakınlarında göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 5'i çocuk 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin ise kurtardığı kaydedildi. Yunan basınında, kurtarılanların Türk vatandaşı olduğu ve Yunan makamlarından siyasi iltica talebinde bulunduğu iddia edildi.

Lavrov ile Pompeo 'Ortadoğu'yu görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo ile New York’ta bir araya geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Lavrov'un, Rusya’nın farklı alanlarda ABD ile diyaloga açık olduğunu ama yapıcı işbirliğinin sadece birbirlerinin çıkarlarına saygı temelinde mümkün olduğunu kaydettiği bildirildi.

Donna Haraway filmi SALT’ta

Fabrizio Terranova imzalı “Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival” (Donna Haraway: Hayatta Kalabilmek için Hikâye Anlatıcılığı) 2016 yapımı belgesel filminin Türkiye’deki ilk gösterimi, 4 Ekim 19.00’da SALT Beyoğlu, Açık Sinema’da yapılacak.

Ulusal yarışmaların jürisi açıklandı

Bu yıl 56’ncısı düzenlenecek ve 26 Ekim’de başlayacak Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, iki yıl aradan sonra yeniden düzenlediği ulusal yarışmalarının jüri üyeleri belli oldu.

‘İyi filmin seyircisi var’

26. Adana Altın Koza Film Festivali’nin yönetim kadrosunda yer alan usta oyuncu Menderes Samancılar ile Adana’yı ve Altın Koza’nın geleceğini konuştuk.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter