Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.09.2024, 06:21 PM (GMT)

News - Haberler

Osmaniye'ye ikişehit ateşi birden düştü

Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe-3' harekatında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu. Sözleşmeli Er Durdu Oğuzhan Yılmaz ile Uzman Çavuş Üzeyir Aslan'ın Osmaniye'de yaşayan ailelerine acı haber verildi.

Otoyolda aracından indirdiler, dövdüler, bıçakladılar

TEM yolu Kocaeli geçişinde, çekici sürücüsünün güvenlik şeridi ile sağ şeridi işgal ederek ilerlediği anların fotoğrafını çekmek isteyen Abdullah Akgün, iki kişi tarafından dövüldü, bacağından bıçaklandı.

İki aile arasında silah ve kılıçlı kavga: 3 yaralı

Antalya'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavga, mahallede gergin anlar yaşattı. Olayda 3 kişi darp edilerek yaralanırken, çevredeki ev ve düğün için mahalleye gelen davetlilerin araçları kurşunlardan dolayı zarar gördü. Polis, kavgaya karışan bir kişinin elindeki kılıca ise el koydu.

AKP’li Başkan’ın danışmanından AKP’li vekillere 'ihanet' mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye'sinin AKP'li Başkanı Selahattin Gürkan'ın danışmanı Selahattin Kılıç’ın sosyal medya hesabından, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır’a ihanet suçlaması yöneltildi. Kılıç, daha sonra hesabının çalındığını ve sözkonusu paylaşımın silindiğini açıkladı.

Erdoğan gözünü yaylalara dikti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da otel açılışı yaptı. Erdoğan yaptığı konuşmada yaylalarda daha fazla otel inşa edilmesi için Halk Bankası ve bakanlıklar aracılığı ile teşvikler sunacaklarını söyledi. Erdoğan, Trabzon'da halka hitabı sarasında çocuğunun gözü önünde öldürülen Emine Bulut'un cinayeti ilgili olarak, 'Bu bir alçaklıktır" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter