Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.24.2024, 07:03 AM (GMT)

News - Haberler

İzmir’e görkemli kapanış

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Uluslararası İzmir Festivali, önceki akşam Şangay Filarmoni eşliğinde piyanist Fazıl Say’ın konseri ile sona erdi.

Açık havada tiyatro keyfi

Kadıköy Belediyesi’nin 17 yıldır düzenlediği tiyatro festivali, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın da katılımı ile başladı. Selamiçeşme Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen festival kapsamında 14 oyun seyirciyle buluşacak.

Beyoğlu'nda çocuğa taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü

Beyoğlu'nda, terzilik yapan bir kişinin, dükkanına çağırdığı 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası mahalleliyi sokağa döktü. Polis tarafından öfkeli kalabalığın elinden alınan şüpheli, zırhı polis aracına konularak polis merkezine götürüldü.

Alkışlarla iki gün...

Zülfü Livaneli’nin “Sevdalım Hayat” projesinin İstanbul ayağı sona erdi. İlk gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun katılımıyla coşkulu anların yaşandığı konserin ikinci gününde ise Berkin Elvan’ın ailesi etkinliği izledi.

'Yapan bendim' deyip tehlikedeki isimlerin listesini verdi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trMersin’de 5 kişinin ‘metil alkol zehirlenmesi’ sonucu hayatını kaybetmesinin ardından karakola giden bir kişinin sahte içkileri kendisinin yaptığını itiraf ederek, "Yapan benim teslim olmaya geldim. Aynı hastalık belirtileri bende de var" dediği ortaya çıktı. Zanlı yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Erkan Baş'tan Arınç'a 'edepsizler' yanıtı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'na atandıktan sonra maaşına yapılan zamma tepki gösterenlere "edepsizler" ifadesini kullanan Bülent Arınç'a yanıt verdi. Baş, "AKP giderse, Saray çökerse tüm suçların ortağı olduğunu bilen, hesap vermekten kaçmaya çalışan bir suçludur. Biz bunlarla uzlaşamayız, kimse aklından bile geçirmesin" diyerek de muhalefeti uyardı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter