Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.16.2024, 05:19 PM (GMT)

News - Haberler

İşçiden Koç’a: Gelin aracısız bitirelim

Koç Holding’e bağlı Tüpraş ile Petrol-İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tıkanmasıyla Petrol-İş Aliağa, Batman, Kırıkkale ve Kocaeli işçileri Koç Holding binasının önünde eylem yaptı.

Milyonlarca iÅŸ yok olacak

Gelişen teknolojiler nedeniyle başta ilaç, kimya, enerji ve tekstil işkollarında milyonlarca işin yok olacağını söyleyen Kemal Özkan, işçilerin de taleplerini yükseltmeleri gerektiğini belirtti.

İstanbul’da demokrasi kazandı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, YSK’nin seçimleri iptal etmesinin getirdiği “haksızlık” algısının ve iktidarın seçimleri yerel seçimlerden uzaklaştırma çabalarının, İmamoğlu’nun seçilmesinde etkili olduğunu dile getirdi.

Çoban değil 'sürü yöneticisi'

Erzurum Valisi Okay Memiş'in "Hayvancılıkla uğraşıyor diye kadınlarımız çobanla evlenmiyor. Bu nedenle ismini değiştirip 'sürü yöneticisi' koyduk" sözleri, kadınları güldürdü.

Zam listesi uzuyor

Motorine gelen zamdan sonra benzin de 20 kuruşzamlandı. 14 kuruş daha zam bekleniyor. Etve süt ürünlerinde de fiyat artışı gündemde.

‘Erdem’in bir kulağı hiç duymuyor’

CHP’nin gazeteci milletvekili Utku Çakırözer, eski CHP milletvekili ve PM üyesi Eren Erdem’i Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti. Ziyaretinin ardından “Bu adaletsizlik bir önce son bulmalı” diyen Çakırözer, Erdem’in cezaevine girdiğinde yüzde 30 işitme kaybı olan kulağının artık hiç duymadığını söyledi.

ABD ile ortak tatbikat

Darbe teşebbüsü nedeniyle ertelenen Anadolu Kartalı Tatbikatı başladı.

Yarının kadın yıldızlarını dinledik

İstanbul Müzik Festivali kapsamında önceki akşam Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası (TSKB)’nin İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile birlikte ikinci kez hayata geçirdiği “TSKB Eğitim Destek Fonu’ndan yararlanmaya hak kazanan genç müzisyenlerden altısı “Yarının Kadın Yıldızları” konserinde Haydn, Handel, Hoffmeister ve Mozart’ın oda müziği için bestelediği eserleri Ayla Erduran ile aynı sahneyi paylaşmanın




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter