Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.07.2024, 04:10 PM (GMT)

News - Haberler

ABD 900 göçmeni Meksika'ya gönderdi

ABD hükümeti, çoğunluğu Orta Amerikalı ve Kübalı yaklaşık 900 göçmeni iltica başvuruları sonuçlanana kadar Meksika'ya gönderdi.

ABD yeni füze denemelerine hazırlanıyor

ABD Savunma Bakanlığı, ABD'nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan resmen çekilmesinin ardından yeni füze denemeleri için hazırlıklara başladı. Pentagon'un birkaç hafta için yerden fırlatılan güdümlü füze denemelerini ve kasım da orta menzilli balistik füze denemesi yapmayı planladığı kaydedildi

Rusya'dan ABD'ye provokasyon suçlaması

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararını "provokasyon" olarak nitelendirdi ve Sergey Skripal ile kızının zehirlenmesini bahane ederek, Rusya ile ilişkileri kötüleştirmeye çalıştığını kaydetti.

Trump: Binlerce IŞİD'liyi Avrupa'ya salıveririz

ABD'li yetkililer IŞİD'in Suriye ve Irak'ta ele geçirdiği tüm toprakları kaybetmesine rağmen hala küresel tehdit oluşturduğu uyarısını yaparken, Başkan Donald Trump Suriye'de esir binlerce IŞİD'liyi Avrupa'nın üzerine salmakla tehdit etti.

5 dakikada 200 bin liralık hırsızlık!

Sultangazi'de, konfeksiyon atölyesine gelen yüzleri maskeli 6 kişi, 5 dakika içinde iş yerinden 200 bin liralık kot pantolon çaldı. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken şüpheliler, kendileriyle yüz yüze gelen bir vatandaşa aldırmadan hırsızlığa devam etti




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter