Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.09.2024, 05:28 PM (GMT)

News - Haberler

Kucağına aldığı kızıyla intihara kalkıştı

Kayseri'deÖmer A. (40), kucağına aldığı 1,5 yaşındaki kızıyla 5 katlı iş merkezinin 3'üncü katındaki penceresine çıkarak intihara kalkıştı. Korku dolu anlar yaşatan Ömer A., 20 dakika süren ikna çabaları sonrası indi.

İngiltere'de Boris Johnson'a ara seçim darbesi

İngiltere'de Muhafazakar Partinin kontrolündeki bölgede tek milletvekilliği için yapılan ara seçimi Liberal Demokrat Partinin kazanmasıyla, Başbakan Boris Johnson'ın parlamentoda eli zayıfladı.

Güvenpark saldırısı zanlılarından biri yakalandı

Hakkari Valiliği, 13 Mart 2016'da Ankara Güvenpark'taki 38 kişinin hayatını kaybettiği, 349 kişinin de yaralandığı bombalı terör eyleminde kullanılan patlayıcı maddeleri temin eden 1 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan, Salda'da“TOKİ” dedi; TMMOB Uzungöl'ü hatırlattı

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'nde TOKİ tarafından millet bahçesi inşa edilmesi girişimine yönelik tepkiler sürüyor. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Genel Merkezi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''Salda Gölü'nün etrafı yeteri kadar işgal altındayken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açılan ihale, gölün yok olması anlamına gelmektedir. Ayder ve Uzungöl örnekleri, TOKİ'nin sicilinin özel çevre alanlarında ne kadar kabarık olduğunun göstergesi iken Salda Gölü için yönetmeliklere, üst ölçekli planlara ve hukuka aykırı olarak açılan ihale, tehlikenin ne kadar büyük boyutta olduğunu bizlere göstermektedir'' denildi.

Frankfurt'ta tren istasyonunda polis operasyonu

Almanya’nın Frankfurt kentinde soyguna karışan 2 kişinin bulunduğu gerekçesi ile bir metro istasyonu polis tarafından boşaltıldı. Operayonun ardından istasyon tekrar açıldı.

ABD heyeti 4 Ağustos'ta Türkiye'ye geliyor

Türkiye ile ABD arasındaki 'güvenli bölge' anlaşmazılığı sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, güvenli bölge görüşmeleri için ABD heyetinin 4 Ağustos Pazar günü Türkiye'ye geleceğini açıkladı.

Adnan Binyazar - Mutlu olmak varken

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trMutlu olmak varken -A.Kadir“Çiçekleri Umudumuzun” başlıklı şiirinde çocuklara “Çok olun,çocuklar, çok olun,/Yüzlerce olun, binlerceolun, on binlerce. /Dahaçok olun, dahaçok olun,/yapraklar ...

Meriç Velidedeoğlu - ‘Vezir’, ‘Rezil’ ve ‘Dil’

‘Vezir’, ‘Rezil’ ve ‘Dil’ -Başlığı oluşturan bu üçlü arasında“ilk”bağlantıyı, günümüzden yaklaşık“2600”yıl önce Yunanistan’da yaşamış,“taşlama”, “iğneleme”-kısaca- bir“Yergi Ustası”olan“Aiso...

Zafer Arapkirli - Etik ve yasa

Etik ve yasa -Farkında mısınız?On yıllardır hep aynı şeyleri konuşuyoruz.“Oğlunu-kızını-gelinini-damadını-yeğenini-anasını-danasını işe alan başkan...”




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter