Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 06.04.2024, 10:16 AM (GMT)

News - Haberler

Arkadaşımız Kurutuluş Arı ödülünü aldı

Türkiye’nin en saygın fotoğraf yarışmaları arasında yer alan, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından düzenlenen “Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları 2019” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Foto muhabirimiz Kurtuluş Arı portre fotoğrafı kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı.

Küçükkaya’ya Zeytin Ağacı çevre ödülü

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Zeytin Ağacı Çevre Ödülleri töreni önceki gün gerçekleştirildi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya haber ve yazılarıyla çevreye yaptığı katkılardan dolayı ödüle değer görüldü. Küçükkaya’ya ödülünü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün takdim etti.

Sakıncalı Küre

Küre Dağları’nda kaç mermer ocağı olduğu sorusu ‘gizli’ denilerek yanıtlanmadı .

İstanbul Müzik Festivali’nde bugün

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) “Var Olmanın Aydınlığı, Var Olmanın Karanlığı” temasıyla düzenlediği 47. İstanbul Müzik Festivali bugün iki etkinlikle sürüyor. Festival kapsamında, Ufuk&Bahar Dördüncü piyano ikilisi bu akşam 20.00’de Süreyya Operası’nda sahnede olacak.

‘Sutra’ 9 yıl aradan sonra İstanbul’da

Geçen sezon onuncu yılını kutlayan, bugüne kadar 32 ülkede, 64 kentte 190 bini aşkın seyirciye ulaşan Sidi Larbi Cherkaoui ve Sadler’s Wells London yapımı “Sutra”, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) işbirliğiyle dokuz yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da olacak. “Sutra”, 16 ve 17 Eylül’de saat 20.30’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak

RIAS Oda Korosu Ayaİrini’ye çok yakıştı

47.İstanbul Müzik Festivali’nin konuğu olan Berlin Erken Dönem Müziği Akademisi topluluğu şef Florian Helgath yönetiminde müzikal partnerlerinden biri olan RIAS Oda Korosu ile Aya İrini’de 12 Haziran Çarşamba akşamı unutulmaz bir konser verdi.

UKOME,İmamoğlu'nun 'tahdit' sözü için çalışmalara başladı, 'müjde'yi Yıldırım verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME), Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart seçimlerinden önce servis şoförlerine verdiği tahdit sözünü yerine getirmek için çalışmalara başladı. AKP adayı Binali Yıldırım ise bu çalışmayı, 'müjde' olarak duyurdu.

‘Sennur Sezer çok yaşayacak’

Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri sahiplerini buldu. Yazarın aynı zamanda doğum gününde düzenlenen törende Sadık Gürbüz ve DİSK Korosu sahne aldı, ödül sahipleri mesajlarında umut ve dayanışma vurgusu yaptı.

Erbil’in sanatta 60 yılı

Ressam Devrim Erbil’in sanat hayatındaki 60’ıncı yılı için hazırlanan “Seyrüsefer” adlı kitap Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter