Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.15.2024, 06:49 AM (GMT)

Bodrum'da dev yelkenÅŸenliÄŸi

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl 8'incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) açılış seremonisiyle başladı.

Bursaspor hedefinden kopmadı

Bursaspor’un deneyimli savunmacısı Cüneyt Köz, oyunu 90 dakikaya yaymaları gerektiğine işaret etti. Köz, “Hedefimizden kopmadık, önümüzde 9 maç var. Hedefimiz seri yakalayabilmek. Biz bir takım olursak, hep birlikte mücadele edersek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi.

Kaptandan veda kararı

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan sezon sonunda aktif futbol hayatını noktalıyor.

İstanbul’un yeraltı kadınları: Biz yaradılış olarak çok güçlüyüz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi METRO İstanbul A.Ş., yeni 109 kadın tren sürücüsü ile hizmet verecek. Makinistlik mesleğine ‘erkek işi’ olarak bakıldığını ve bu kalıpların yıkılması gerektiğini söyleyen kadın metro sürücüleri, “Eğitimlerde de görüyoruz ki ortada toplumun sınır koyacağı bir zorluk yok. Bir mesleği erkek yapar, kadın yapamaz diye ayırmak başlı başına bir hata. Bir erkek her işi yapıyorsa kadın da yapar. Biz yaradılış olarak çok güçlüyüz” diyor.

İSKİ’den bilinçli su kampanyası

İSKİ, günde yaklaşık 3 milyon metreküp suyun tüketildiği İstanbul’da, suyun israfının önlenmesi, bilinçli olarak kullanımının özendirilmesini amaçlayan kampanya başlattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter