Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 06.13.2024, 10:12 PM (GMT)

News - Haberler

Proje 1.5 yılda çöktü

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiFenerbahçe Başkanı Ali Koç seçilir seçilmez, Türk Futbolu’nda örnek olacak bir proje başlatma iddiasıyla kolları sıvamıştı. Önce Damien Comolli sportif direktör olarak göreve geldi. Ardından takım Phillip Cocu’ya emanet edildi. Kadro maliyeti düşecek, genç bir takım oluşturulacaktı. Ancak projenin ilk kurbanı, imzayı attıktan 4 ay sonra kovulan Cocu oldu. Önceki gün aynı kaderi Comolli yaşadı. Ali Koç’un futbol projesi böylece 1.5 senede çöktü. Hedef biliyorsunuz özlenen Fenerbahçe’ydi.

Bankalardan borsa golü

“Futbol dünyasında can suyu” olarak adlandırılan ve Bankalar Birliği (TBB) ile kulüpler arasında gerçekleşen borç yapılandırma sürecinin borsacılığın temel kurallarını ihlal ettiği ortaya çıktı.

‘Gazetecilikten vazgeçmeyin’

Kadıköy Belediyesi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin birlikte düzenlediği “Medya Şöyleşileri” etkinliğinin ilki önceki gün Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Para meta pul ise kültürdür

İnsan doğasının kendine özgü zamanı var, yaşantı deneyimlerini özüyle buluşturup varoluşla kaynaşmasının bir hızı. Mektup, kartpostal bu hızın, belki bazen geç ama yeterince yaşanmasına olanak sağlıyordu.

Anadolu’da ‘Sıfır Bir’ fırtınası

Büyük bir başarıya imza atarak vizyondaki ilk hafta sonunda gişede büyük bir atılım yapan “Sıfır Bir” filminin oyuncuları izleyicilerle buluşmak için gittikleri şehirlerde etkileyici bir ilgi ve sevgi seliyle karşılanıyor. Hatta izdihamlar yaşanıyor.

Haklar savaşımında yolculuk..

KTÜ, bilim özerkliğini, üniversiteleri sağ siyasal biat kültürü adına katletme, bugünlere gelişte, bilim adına direnenleri şiddetle sindirme, simgesel ilk örnek sayılabilir.. Zonguldak Büyük Madenci Direnişi, sendikal örgütlülüğü, tüm toplumsal örgütlülüklerle dayanışmaiçinde savunmanın dünya ölçeğinde yaratılmış bilinen en güçlü eylemi. Türkiye, insan hakları zorlu kazanımlarını savunma direngenliğinde, her daim özel bir yerlerde.. Ülkü Özen’in belgeli tanıklıklarının satır arası gözlemlerine değer katıyorlar...

Metalde greve doÄŸru

Metal işkolunda işçi örgütleri yarın meydanlara inmeye hazırlanırken, işveren örgütü MESS pazartesi için toplantı daveti yaptı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter