Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 03:05 AM (GMT)

News - Haberler

Leo bebek taburcu oldu

İzmir'den İstanbul'a ambulans uçakla getirilerek tedavi edilen Leo bebek taburcu oldu.

Açık havada tiyatro keyfi devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “İnciraltı Tiyatro Günleri” Eylül ayında da devam ediyor. Beş oyun daha İnciraltı Açıkhava Amfitiyatro’da ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.

Foça, Caz Günleri’ne hazırlanıyor

Foça, bu yıl ilki düzenlenecek olan Caz Günleri’ne hazırlanıyor. Foçalıları ve Foça dostlarını caz müziğinin unutulmaz isimleri ile buluşturacak olan Foça Caz Günleri üç gün sürecek.

Bakan Albayrak'tan“TLREF” mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Finansal mimarimizde Türk Lirası çalışabilmemiz için Bankalarımızın faiz riskini yönetmelerinde önemli bir eksikliği gidermek üzere TL referans faizi “TLREF”, BİST bünyesinde oluşturuldu. YEP kapsamındaki hedeflerimizden olan bu adım bankacılık sektörümüz için hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Komuta kademesinde yeni atamalar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 2 yıl önce jandarma ekiplerince girilen çatışmada, 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yöneten Muğla Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığı görevine atandı. Mardin Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ise Muğla Jandarma Komutanlığı görevini yürütecek.

Hakkari'de 5 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Hakkari Valiliği, Hakkari merkez, Çukurca, Şemdinli,Yüksekova ve Derecik İlçeleri sınırlarında bulunan 5 bölgenin özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini, giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu.

Ukrayna'da yeni başbakan seçildi

Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in Halkın Hizmetkarı Partisinden 35 yaşındaki milletvekili Aleksey Gonçaruk ülkenin en genç başbakanı oldu




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter