Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Tuesday, 05.21.2024, 06:31 AM (GMT)

News - Haberler

Emre Kongar - Terör, dış faktörler ve hatalar

Terör, dış faktörler ve hatalar -Hiçbir ülkede terör aniden doğmaz...Herülkede terörü doğuran ve devam ettiren toplumsal, siyasal, ideolojik, ekonomik, iç ve dış faktörler vardır.

Adnan Binyazar - Mutlu olmak varken

Mutlu olmak varken -A.Kadir“Çiçekleri Umudumuzun” başlıklı şiirinde çocuklara “Çok olun,çocuklar, çok olun,/Yüzlerce olun, binlerceolun, on binlerce. /Dahaçok olun, dahaçok olun,/yapraklar ...

Tuncay Mollaveisoğlu - Nalıncı keseri: Üç bakanlık birleşmiş, maden şirketinin önünü açmış

Nalıncı keseri: Üç bakanlık birleşmiş, maden şirketinin önünü açmış -Kanada’nın bayrağında Akçaağaç yaprağı var.Yüzde 46’sı ormanlarla kaplı bir yeşil deniz...Vatandaşın başı hep gölgede ancak kafanıza göre ağaç kesemezsiniz... Ormanı gençleştirmek isterseniz yaşlı ağaçları özenle ayıklayacaksınız...

Aydın'da "Suyuma dokunma" protestosu

Aydın'da kurulması planlanan jeotermal santraller için yapılacak ihalelerin iptal edilmesini isteyen bir grup tarafından protesto gösterisi düzenlendi.

Salvini'den Almanya'ya "şantaj" suçlaması

İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, "Alman hükümetinden benim şantaj olarak yorumladığım bir e-posta geldi. 'Biz (İtalyan sahil güvenlik gemisi Gregoretti'deki) 30 göçmeni alıyoruz, siz de yaklaşmakta olan Alman (Alan Kurdi) gemisindeki 40 göçmeni alın' diyorlar." dedi.

Dumandan etkilenen muhabbet kuşuna sunni teneffüs

Adıyaman'da, evde çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Kafeste unutularak dumandan etkilenen muhabbet kuşunu ise bir itfaiyeci kalp masajı ve suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kuş öldü.

AKP kanadında Truva sendromu

Partide“Ya yüzde 15-20’lik bir kitleyi harekete geçirecek bir potansiyelle yola çıkarlar ya da sadece Truva Atı olabilirler” değerlendirmesi yapılıyor.

YAŞ’ta tasfiye

Atama sırasında bekleyen 8 korgeneral/koramiralden, orgeneral/oramiralliğe yükseltilen olmadı. Bir tümgeneral korgeneralliğe yükseltilirken 13 tuğgeneral/tuğamiral, tümgeneral/tümamiralliğe atandı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter