Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.07.2024, 10:35 PM (GMT)

News - Haberler

Botanik Park’ta Yaza Veda: Bak’ın Rock Fest 3

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen Bak’ın Rock Fest’in ikincisi geçen yıl Sanatçılar Parkı’nda yapılmıştı. Tebdili mekânda hayır vardır diyerek Botanik Parkı’na taşınan festivalin üçüncüsü bu yıl 8 ve 9 Eylül tarihlerinde, birden iki güne çıkılarak gerçekleştirildi.

Yönetmelik tamam, imza yalan...

Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü bünyesinde, süreli sözleşmeli personel (SSP) kadrosunda çalışanlar,28 Aralık 2018’de yayımlanan kanunhükmünde kararname ile belirlenen yeniözlük haklarını istiyor.

Operanın genç yıldızları

Siemens Türkiye tarafından ülkemizdeki genç opera sanatçılarını dünya sahneleriyle tanıştırmak amacıyla “Yaşam için müzik, yaşam için yenilikçi zekâ” sloganıyla düzenlenen Siemens Opera Yarışması’nın kazananları açıklandı.

Ä°spanya yola devam

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trDünya Basketbol Şampiyonası'nda beklenen sonuç, İspanya galip.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 'Emniyet kürtaj listesi istedi' başlıklı haberlere ilişkin açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "Emniyetten skandal-kürtaj listesi istendi" şeklindeki haberlere ilişkin yapılan açıklamada, ''Bir soruşturma kapsamında ihbar eden şahsa ulaşılamadığı ve soruşturmadaki bilgilerden ihbarcının 2017-2019 yılları arasında İstanbul'da "Polikistik Over Sendromu" tanısıyla tedavi gördüğünün tespit edildiği anlaşıldığından, bu nedenle söz konusu tarihler arasında bu tanıyla tedavi gören şahsın tespitine yönelik bir yazının gönderildiği" denildi.

Emniyet müdürünün yaptığı kazada tanker sürücüsü serbest

Hatayİl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün (53) eşi Zuhal Karabörk'ün (52) yaşamını yitirdiği, kendisi, 2 kızı ve damadının ise yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. Gözaltına alınan tanker şoförü Süleyman Şahin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter