Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.15.2024, 08:03 AM (GMT)

News - Haberler

Fakir Baykurt anılıyor

Fakir Baykurt,ölümünün 20. yılında yarın 10.00-20.00 arasında Çankaya Belediyesi, Literatür Yayınevi ve Dil Derneği’nin etkinlikleriyle anılacak.

‘Mıknatıs’ etkisi

EgeÇubukçu ve Güliz Ayla’yla yeni şarkılarını, son yıllardaki müzik tüketimini ve rap’i konuştuk.

BİFO’ya geri sayım

Borusanİstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 2019-2020 sezonunun açılışını 17 Ekim Perşembe akşamı, klasik müziğin yıldızlarından Ray Chen ile yapacak. BİFO Sanat Yönetmeni ve Sürekli Şefi Sascha Goetzel yönetimindeki BİFO, bu yıl Borusan Sanat çatısı altında geçen 20. yılınıkutluyor.

Ä°stanbul senin, durma koÅŸ

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAvrupa'nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan, dünyanın kıtalar arası tek maratonu olma özelliğini taşıyan Vodafone İstanbul Maratonu bu yıl rekor katılım ile koşulacak

ÖSO: YPG'ye merhamet göstermeyeceğiz

Geçtiğimiz hafta Suriye Milli Ordusu'nu alan Özgür Suriye Ordusu, TSK'yle birlikte hareket edeceği belirtilen Barış Pınarı Harekatı için bir açıklama yayınladı. Açıklamada, 'Suriyeli Kürt savaşçılara merhamet gösterilmeyeceği' ifadeleri yer aldı.

İncirlik Hava Üssü'nde hareketlilik

Adana'daki Türk- ABD ortak savunma tesisi olan İncirlik Hava Üssü'nde, 'Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından haraketli dakikalar yaşandı. İncirlik Üssü'ne harekatın başladığının duyurulmasından bir süre sonra 4 savaş uçağı ile 1 nakliye uçağı iniş yaptı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter