Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.22.2024, 06:06 AM (GMT)

News - Haberler

Beşiktaş'ta sol bek arayışı

İtalyan basını Beşiktaş’ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle Durmisi’den vazgeçtiğini ve Trauco ile anlaştığını duyurdu.

Yayın krizinden çözüme doğru

TFF, Kulüpler Birliği ve yayıncı kuruluş beIN sports arasındaki naklen yayın ücretlerine ilişkin krizin yarın gerçekleşecek zirvede çözümlenmesi bekleniyor.

Petlas işçilerinin eylemi uzlaşmayla son buldu

Sendika değişimiyle işlerinden atıldıkları ileri sürülen Petlas A.Ş. AKO işçilerinin eylemi 14. gününde yapılan uzlaşmayla son buldu. İşten çıkarılan yaklaşık 70 depo işçisi belediyenin arabuluculuğunda işbaşı yapacak.

Doğalgaza gece yarısı büyük zam!

BOTAŞ'ın ilan ettiği doğalgaz toptan satış fiyatları kapsamında doğalgaz fiyatlarında konutta yüzde 14,97, sanayi bölgelerinde yüzde 13,73 oranında zam oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boris Johnson'la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık'ın yeni başbakanı seçilmesi dolayısıyla Boris Johnson'ı tebrik etti ve başarılar diledi. Telefon görüşmesinde, Türkiye ve Birleşik Krallık'ın önemli stratejik ortak olduğunu belirten Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin yenidönemde de her alanda gelişeceğine inandığını ifade etti.

ABD'den Cevad Zarif'e yaptırım kararı

ABD Hazine Bakanlığı, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'e yaptırım uygulama kararı aldı. Zarif karar için yaptığı açıklamada 'Beni bu kadar büyük bir tehdit olarak gördüğünüz için teşekkür ederim' dedi.

ABD'de petrol rafinerisi yanıyor: En az 37 yaralı

ABD’nin Texas eyaletinin Baytown şehrinde çıkan rafineri yangınında 37 çalışanın yaralandığı aktarılırken yetkililerin vatandaşlara güvenli yerlere gitmeleri yönündeki çağrısını yinelediği kaydedildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter