Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 05.15.2024, 06:39 PM (GMT)

News - Haberler

Elazığ'da yolcu minibüsü devrildi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trElazığ'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Düzce'de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

TEM Otoyolu Düzce geçişinde 4 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Trafiğe kapanan yol, bariyerin kaldırılmasıyla kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

SETA gazetecileri fiÅŸledi

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmalar Vakfı (SETA) yayınladığı medya raporuyla gazetecileri fişledi. Gazetecilik faaliyetlerinin listelendiği rapor çok sayıda gazetecinin tepkisine neden oldu.

TEGV ile hayatı değişti

3. albümünü dijitalden yayınlayan genç müzisyen Cem Erdost İleri, heyecanlı. ‘Dijitalin önünde duramayız. Buna kim karşı çıkacak, nasıl karşı çıkacak veya karşı çıkmanız gerekir mi?’ diye soruyor. İleri, Fırat Tanış'ın tek kişilik gösterisine müziğiyle eşlik ediyor.

Küçükçekmece'de TIR eve çarptı

Küçükçekmece'de park halindeki turşu yüklü TIR kayarak bir eve çarptı. Sokakta panik yaşanırken TIR'ın dorsesinde yüklü kilolarca turşu yola saçıldı.

Tacizşüphelisinin evini yaktılar

Denizli’de 47 yaşındaki şahsın 10 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiaları üzerine öfkelenen mahallelinin, evindeki eşyaları sokağa çıkarıp yaktıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.

'Paralel evren' deneyi ne zaman yapılacak?

Filmlere ve kitaplara sıkça konu olan paralel evren teorisi, yapılacak bir deneyle gündemde. Zira Doğu Tennesse’deki Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı’nda çalışan bilim insanları paralel evrene geçit açmaya çalışıyor.Dün yeni sezonu izleyici ile buluşan popüler dizi Stranger Things'in senaryosunu andıran bir çalışma için bilim insanları çalışmaya başladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter